Fiat 500: Για ποιες τεχνολογίες περηφανεύεται το ηλεκτρικό μοντέλο

Ποια είναι η τιμή στην Ελλάδα

Fiat 500 ηλεκτρικό καινοτομίες

Οι τεχνολογικές καινοτομίες που φέρει το 500 και κάνουν πιο εύκολες και πρακτικές τις μετακινήσεις με ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως:είναι το σύστημα πολυμέσων Uconnect5, το οποίο προσφέρει ασύρματο mirroring δύο κινητών τηλεφώνων, συμβατότητα με δίκτυα 5G, δυνατότητα αναβαθμίσεων Over The Air (OTA), αλλά και έλεγχο λειτουργιών από απόσταση μέσω smartphone και της σχετικής δωρεάν εφαρμογής.

Πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), τα οποία προσφέρουν κορυφαία επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας και παράλληλα τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.

Έξυπνο σύστημα διαχείρισης της ενέργειας, με τρία προγράμματα λειτουργίας (Normal, Range, Sherpa), το οποίο με την μπαταρία των 42kWh εξασφαλίζει αυτονομία έως και 460χλμ. σε αστικές συνθήκες. Ενσωματωμένο σύστημα φόρτισης 85kW, το οποίο σε κατάλληλο δίκτυο δίνει τη δυνατότητα ανάκτησης του 80% της φόρτισης της μπαταρίας σε μόλις 35 λεπτά, ενώ 5 λεπτά αρκούν για την ανάκτηση 50χλμ. αυτονομίας. Προηγμένη αρχιτεκτονική που καθιστά το 500 συμβατό με μελλοντικές εξελίξεις, όπως τη συνεργασία με δίκτυα V2G (Vehicle-to-Grid) και εφαρμογές επαγωγικής φόρτισης. 

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό FIAT 500 προσφέρεται με τρία αμαξώματα (Hatchback, Cabrio και 3+1), ενώ μέσω του προγράμματος κρατικής επιδότησης Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ, η τιμή του στην Ελλάδα διαμορφώνεται στις 26.250 ευρώ. Η εργοστασιακή εγγύηση του μοντέλου είναι 5ετής με ισχύ έως και 200.000χλμ., ενώ η μπαταρία έχει 8ετή κάλυψη για έως και 160.000χχλμ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top