23YM HONDA NT1100: Τηρεί τις υποσχέσεις της

Τα τεχνολογικά καλούδια που την κάνουν να ξεχωρίζει

23YM HONDA NT1100 παρουσίαση

Κάνοντας το ντεμπούτο της το 22YM και βασισμένη στο μηχανικό σύνολο και το πλαίσιο της CRF1100L Africa Twin, η NT1100 εκπροσωπεί μία νέα γενιά μοτοσυκλετών τουρισμού της Honda που υπόσχεται άνεση, ευελιξία και  επιδόσεις.

Φωτεινή και ευανάγνωστη, η οθόνη αφής TFT 6,5” προσφέρει τρεις επιλογές απεικόνισης: Η GOLD παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που αφορούν αριθμητικά δεδομένα και modes (προγράμματα). Η SILVER εστιάζει στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο και η BRONZE στο στροφόμετρο. Το χρώμα φόντου είναι προεπιλεγμένο και επιπλέον προσφέρει την επιλογή μαύρου ή λευκού. Η συνδεσιμότητα Apple CarPlay, Android Auto και Bluetooth παρέχει πρόσβαση σε λειτουργίες smartphone μέσω της οθόνης TFT.

Το χαμηλό ύψος της σέλας και η ιδανική γεωμετρία συνδυάζονται με ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης διαμορφώνοντας ένα ελκυστικό, σπορ πακέτο. Ζελατίνα με ρύθμιση ύψους και γωνία κλίσης σε 5 θέσεις συνεργάζεται με πάνω/κάτω εκτροπείς αέρα (deflectors) διασφαλίζοντας αεροδυναμική απόδοση σε υψηλές ταχύτητες και εξαιρετική προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Το cruise control προσφέρεται στάνταρ όπως και οι κομψές πλαϊνές βαλίτσες και τα θερμαινόμενα γκριπ.

Ο δικύλινδρος, παράλληλος οκταβάλβιδος SOHC κινητήρας 1.084cc της NT1100 είναι δοκιμασμένος στην CRF1100L Africa Twin, και αποδίδει μέγιστη ισχύ 75kW (102 Ps) στις 7.250rpm και μέγιστη ροπή 104Nm στις 6.250rpm. Η σχέση συμπίεσης παραμένει ίδια, στο 10.1:1. Ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό είναι η χρήση του στροφάλου με κομβία στις 270° και τα ανομοιόμορφα διαστήματα ανάφλεξης.

Οι επιλογές οδήγησης για τον αναβάτη περιλαμβάνουν 3 προεπιλεγμένα προγράμματα οδήγησης, 2 USER mode με παραμετροποίηση από τον αναβάτη, Honda Selectable Torque Control (HSTC) και Wheelie Control. Τετραπίστονες ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες εμπρός, παρέχουν την ισχύ πέδησης, ενώ την πρόσφυση εξασφαλίζουν τα ελαστικά 120/70-17 και 180/55-17 μπροστά και πίσω αντίστοιχα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top