Honda Jazz e:HEV: Η τεχνολογία των...«μαγικών» καθισμάτων 

Τα καθίσματα που μπορούν να διαμορφωθούν όπως θέλετε 

Magic Seats καθίσματα

Οι Ιάπωνες κατάφεραν με ένα...μαγικό τρόπο όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν κατάφεραν νμα διαμορφώσουν το εσωτερικό του νέου  Honda Jazz e:HEV με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν  περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και τις μεταφορικές τους ανάγκες. Έτσι χρησιμοποίησαν μια νέα τεχνολογία που ονόμασαν Magic Seats για τα πίσω καθίσματα.

Ο έξυπνος μηχανισμός περιλαμβάνει μια λειτουργία με την οποία τα πίσω καθίσματα μπορούν να διαμορφωθούν με διάφορους τρόπους  και εύκολα. Με την επίπεδη αναδίπλωση και την βύθιση τους παρέχεται επιπλέον χώρος αποθήκευσης . Αν ανασηκώσεις μάλιστα τα καθίσματα μπορείς να εκμεταλλευτείς όλο τον εσωτερικό ΄χωρο του αυτοκινήτου από το πάτωμνα μέχρι την οροφή.

Τα νέας σχεδίασης Magic Seats  προσφέρουν καλύτερη  άνεση για τους πίσω επιβάτες, με  986 χιλιοστά χώρο για τα πόδια τους ενώ έχει προστεθεί και έξτρα επένδυση 24 χιλιοστών με αποτέλεσμα να γίνουν πιο άνετα. Οι μπροστινοί επιβάτες δεν πρόκειται να μείνουν παραπονεμένοι γιατί τα καθίσματα τους έχουν παχύτερες επενδύσεις κατά 30 χιλιοστά προσφέροντας καλύτερη οσφυική υποστήριξη με λιγόετρη κόπωση στα μεγάλα ταξίδια.

 

Αλλά και οι αποσκευές  δεν θα μείνουν...παραπονεμένες γιατί το πορτ-μπαγκάζ ξεκινά από τα 298 λίτρα με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων σε όρθια θέση και φθάνει στα 1.199 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top