Οι αμαζόνες της Jeep επιστρέφουν στο Rebelle Rally 2022

Για να υπερασπιστούν την κυριαρχία της εξηλεκτρισμένης τετρακίνησης 

Jeep Rebelle Rally 2022

Έχοντας με το Plug-in Hybrid Wrangler 4xe κατακτήσει για πρώτη φορά τη νίκη στο θεσμό με ένα εξηλεκτρισμένο μοντέλο, η Jeep επιστρέφει και φέτος στο Rebelle Rally υποστηρίζοντας τρία γυναικεία πληρώματα σε μια εκτός δρόμου περιπέτεια άνω των 2.300χλμ. 


To 2021, η Jeep με το καινοτόμο Plug-in Hybrid Wrangler, απέδειξε στην πράξη ότι το 4xe είναι το νέο απόλυτο 4x4, κατακτώντας τη νίκη στο Rebelle Rally για πρώτη φορά με ένα εξηλεκτρισμένο μοντέλο στην ιστορία του θεσμού. Το Rebelle Rally είναι μια σκληρή περιπέτεια στην έρημο της Νεβάδα, αποκλειστικά για γυναικεία πληρώματα και φέτος, η Jeep επιστρέφει για να υπερασπιστεί τη νέα εξηλεκτρισμένη εποχή και στις εκτός δρόμου διαδρομές, υποστηρίζοντας τρία πληρώματα που θα οδηγήσουν το Wrangler 4xe, το πλέον δημοφιλές Plug-in Hybrid μοντέλο στις Η.Π.Α.

Το Rebelle Rally δημιουργήθηκε το 2015 και αποτελεί τον πρώτο αγώνα off-road αποκλειστικά για γυναίκες στις Η.Π.Α. Η δεκαήμερη απαιτητική περιπέτεια δοκιμάζει τα πληρώματα και τα αυτοκίνητα. Εκτός από τα δύσκολα εδάφη της ερήμου, τα πληρώματα θα πρέπει να πλοηγήσουν τα οχήματα τους χωρίς τη χρήση ηλεκτρονικών συστημάτων, στηριζόμενα σε παραδοσιακά βοηθήματα, όπως μαγνητικές πυξίδες και χάρτες.

Στη φετινή διοργάνωση θα υπάρχουν 60 συμμετοχές από 24 χώρες. Από τις 6 έως και τις 15 Οκτωβρίου θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που κρύβει η διαδρομή, η οποία ξεκινά από το Incline Village της Νεβάδα και τερματίζει στους διάσημους Imperial Sand Dunes της Νότιας Καλιφόρνια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top