Volvo Cars: Ο CEO της Jim Rowan ανακοινώνει μία νέα εποχή για την ασφάλεια

Έρχεται η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα

VOLVO ασφάλεια Jim Rowan

Η Volvo ανακοινώνει:« Παρακολουθήστε τον CEO της Jim Rowan, να ανακοινώνει μία νέα εποχή για την ασφάλεια και για τη Volvo Cars, στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, στις 16:00.Volvo Cars.«Αργότερα, μέσα στο έτος, θα αποκαλύψουμε τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική ναυαρχίδα των SUV μας. Γεννημένο ηλεκτρικό και με λογισμικό που καθορίζει το χαρακτήρα του, το νέο SUV είναι μια επίδειξη του μέλλοντός μας και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την ασφάλεια και την εταιρεία.

Για σχεδόν 100 χρόνια, σκοπός μας είναι να καινοτομούμε και να θέτουμε νέα πρότυπα ώστε να σώζουμε περισσότερες ζωές. Με το πιο πρόσφατο νέο μοντέλο μας, συνεχίζουμε αυτή την κληρονομιά εισάγοντας νέες τεχνολογίες που θα μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε κι άλλο το όραμά μας: ότι κανείς δεν πρέπει να τραυματιστεί σοβαρά ή να σκοτωθεί σε ένα νέο αυτοκίνητο Volvo.

Προτού σας αποκαλύψουμε το αυτοκίνητο, αργότερα μέσα στο τρέχον έτος, ο Jim Rowan (Τζιμ Ρόουαν) θα παρουσιάσει το όραμά μας για το μέλλον της ασφάλειας και για τη Volvo Cars, δίνοντας και μία πρώτη γεύση κάποιων από τις νέες τεχνολογίες που θα αποτελούν βασικό εξοπλισμό του νέου μας αμιγώς ηλεκτρικού SUV. Συμπεριλαμβάνονται καινοτόμες λειτουργίες που σχεδιάστηκαν για να αυξήσουν την ασφάλειά σας, αλλά και την ασφάλεια όσων βρίσκονται γύρω σας.»Η ομιλία «Safety in Mind» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κανάλι της Volvo Cars στο YouTube. Μην τη χάσετε, κάντε από τώρα την εγγραφή σας για να δέχεστε ειδοποιήσεις και να ενημερώνεστε για τα μελλοντικά νέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top