BMW M3 Touring xDrive; Πως μπορείτε να την κάνετε μοναδική

Με γνήσια ανταλλακτικά MW M Performance Parts   

BMW M3 Touring xDrive εξατομίκευση ανταλλακτικά

Η πρώτη BMW M3 Touring xDrive είναι ο χαρισματικός ‘μοναχικός λύκος’ στη γκάμα σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH. Μπορεί να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο από το πλήθος με την προσθήκη ειδικών, για το μοντέλο, στοιχείων της BMW M Performance – που θα διατίθενται όταν λανσαριστεί η M3 Touring, το Νοέμβριο του 2022

 
Όλα τα ανθρακονημάτινα εξαρτήματα κατασκευάζονται από CFRP (πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα) με διαφανές φινίρισμα, και βελτιστοποιούν τη σπορ εμφάνιση του αυτοκινήτου από όλες τις γωνίες.Το σύστημα εξαγωγής M Performance από τιτάνιο υπογραμμίζει την εξωστρεφή σπορ παρουσία της M3 Touring με ένα κεντρικό κουαρτέτο απολήξεωνΗ εντυπωσιακή δυναμική οδήγηση της BMW M3 Touring αναβαθμίζεται περαιτέρω με την ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος σπορ ανάρτηση M Performance.


Οι σφυρήλατοι τροχοί M Performance πετυχαίνουν κορυφαία πρότυπα ποιότητας για ένα εξαιρετικά σπορ στυλ οδήγησης . Οι σφυρήλατες ζάντες M Performance σε ματ φινίρισμα Jet Black και τις ακτίνες σχήματος Υ αποπνέουν έναν έντονα αγωνιστικό χαρακτήρα. Με διάσταση 19” μπροστά και 20” πίσω διαθέτουν ένα μπουλόνι κεντρικά τοποθετημένο. 


Προηγμένα στοιχεία από ανθρακόνημα και Alcantara φέρνουν το σπορ DNA της BMW M στο εσωτερικό. Τα διακοσμητικά πάνελ M Performance από ανθρακόνημα με ανοιχτούς πόρους και ματ επίστρωση συνδυάζονται με δύο μεγάλα προστατευτικά γονάτων με επένδυση από Alcantara, που βελτιστοποιούν τη στήριξη για τον οδηγό στις στροφές. Τα καλύμματα πλάτης M Performance προσδίδουν στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού γνήσια αίσθηση αγωνιστικού αυτοκινήτου.


Τα νέα λογότυπα M Performance για τους προβολείς θυρών LED υποδηλώνουν το πάθος για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και μία ισχυρή παράδοση. Εξάλλου, οι πελάτες μπορούν τώρα να παραγγέλνουν τα αυτοκίνητα τους με το μοτίβο “50 Jahre BMW M” που τιμά την 50ή επέτειο της BMW M.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top