Audi: Στηρίζει έμπρακτα την διαφορετικότητα

H μεγάλη ψηφιακή εκδήλωση

Audi διαφορετικότητα στήριξη ατόμων

Για να γιορτάσει τον Ευρωπαϊκό Μήνα Διαφορετικότητας, η Audi πρόσφερε στους εργαζομένους της σε ολόκληρο τον κόσμο μία διαδικτυακή εκδήλωση, έχοντας ως στόχο να καλύψει μία μεγάλη γκάμα από ζητήματα μέσα σε ένα διάστημα αρκετών ημερών. Η ψηφιακή αυτή εκδήλωση ανέδειξε την υψηλή θέση στην οποία τοποθετεί την διαφορετικότητα και την ένταξη η μεγάλη διεθνής οικογένεια της Audi.

Το κρίσιμο στοιχείο διαχείρισης της Διαφορετικότητας (Diversity Management), εκπροσωπείται μέσα στην Audi από μία ειδική και αποκλειστική μονάδα στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της εταιρείας από το 2017. Η κεντρική ιδέα πίσω από τις επαφές και τις συμβουλές που προκύπτουν καθορίζεται από μία ομάδα ειδικών, η οποία οργανώνει το στρατηγικό περιεχόμενο και τους στόχους, ενώ παράλληλα εξελίσσει νέα εργαλεία, μεθόδους και διαδικασίες έτσι ώστε να ενισχύσει την έννοια της Διαφορετικότητας μέσα στην Audi.


Το πόσο «πολύχρωμος» είναι ήδη ο κόσμος της Audi στις μέρες μας και τι μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον, ήταν  το βασικό θέμα του «Εμείς. Μαζί», της διαδικτυακής εκδήλωσης των «Διεθνών Ημερών Διαφορετικότητας και Ένταξης της Αudi» που έλαβε χώρα μεταξύ 23 και 31 Μαΐου. Για να ενισχύσει τον «Ευρωπαϊκό Μήνα Διαφορετικότητας» το Τμήμα Διαχείρισης της Διαφορετικότητας της Audi οργάνωσε αυτή την εκδήλωση σε συνεργασία με μία ομάδα από εξειδικευμένους διεθνείς συνεργάτες της, συμπεριλαμβάνοντας τις Bentley, Ducati, Italdesign και Lamborghini, μαζί με σημεία παραγωγής όπως την Audi Βρυξελών, Ουγγαρίας και Μεξικού. Συμμετείχαν επίσης μεγάλες εταιρείες πώλησης όπως η Audi Αμερικής, Κίνας και Σιγκαπούρης.
65 ώρες έμπνευσης: Ένα πολύχρωμο μίγμα από διαλέξεις και εργαστήρια


Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα πολύ συναρπαστικό πρόγραμμα από 78 διαδικτυακές συνεδρίες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε εννέα γλώσσες. Ο κάθε συμμετέχων μπορούσε να επιλέξει ελεύθερα και να συνθέσει όποιον συνδυασμό διαλέξεων και εργαστηρίων επιθυμούσε και μάλιστα σε μορφή διαλόγου. Το πρόγραμμα αφορούσε καινοτόμα μοντέλα εργασίας με παράλληλη συνεισφορά του συμμετέχοντα σε μία σειρά από θέματα, όπως οι συμμαχίες, η LGBTQIA+ κοινότητα, η υγεία, το πολιτιστικό υπόβαθρο, η ένταξη και το φύλο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top