BMW Σειρά 2 Coupé: Τώρα με πιο πλούσιο εξοπλισμό

Με νέους κινητήρες

BMW Σειρά  2 Coupé 2022 κινητήρας εξοπλισμός

Ένας νέος, βασικός κινητήρας και μία ακόμα έκδοση BMW Performance της BMW M GmbH εμπλουτίζουν τη γκάμα μοντέλων της BMW Σειράς 2 Coupé. Έναν ιδιαίτερα οικονομικό τρόπο για να βιώσει κανείς την ξεχωριστή οδηγική απόλαυση του compact δίθυρου μοντέλου, προσφέρει η νέα BMW 218 Coupé που τροφοδοτείται από έναν 4-κύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.0L, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ /156 ίππων και μέγιστη ροπή 250 Nm. Η ισχύς μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 8-τάχυτου κιβωτίου Steptronic. Η νέα BMW 218i Coupé επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 8,7 δευτερόλεπτα.

Το κατά παράδοση προσανατολισμένο στον οδηγό cockpit των μοντέλων BMW, αναθεωρείται τώρα στην BMW Σειρά 2 Coupé. Όλες οι εκδόσεις του δίθυρου μοντέλου θα εξοπλίζονται με BMW Curved Display, στάνταρ από τον Ιούλιο του 2022. Αυτό αποτελείται από μία Οθόνη Πληροφοριών 12,3” και μία Οθόνη Ελέγχου με λειτουργία αφής και διαγώνιο 14,9”. Το σύστημα προσφέρει ένα πλήρως ψηφιακό και υψηλής ανάλυσης δίκτυο απεικόνισης πίσω από μία κοινή γυάλινη επιφάνεια κεκλιμένη προς τον οδηγό. Με το BMW Curved Display και τις βελτιωμένες δυνατότητες του BMW Intelligent Personal Assistant, η BMW Σειρά 2 Coupé προσφέρει μία εμπειρία χρήσης σταθερά προσανατολισμένη στον έλεγχο, μέσω αφής και φωνής.

Το δεύτερο νέο μοντέλο κατατάσσεται στο υψηλότερο επίπεδο του φάσματος απόδοσης. Η BMW M240i Coupé διαθέτει έναν εν σειρά 6-κύλινδρο βενζινοκινητήρα 374 hp συνδυάζεται τώρα με την κίνηση στους πίσω τροχούς σε αυτή τη σειρά του μοντέλου. Ένα 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport και ένα διαφορικό M Sport στην τελική μετάδοση εμπλέκονται επίσης στη μεταφορά ισχύος στο δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι η νέα BMW M240i Coupé μπορεί να φτάσει τα 100 km/h από στάση, σε 4,7 δευτερόλεπτα.

Για να μπορεί ο οδηγός να ελέγχει άμεσα, ο ίδιος, την επιλογή σχέσεων, το νέο μοντέλο BMW M διαθέτει shift paddles στο τιμόνι. Από το καλοκαίρι του 2022, αυτά τα χειριστήρια θα αποτελούν επίσης μέρος του πακέτου εξοπλισμού του 8-τάχυτου κιβωτίου Steptronic, που είναι στάνταρ σε όλα τα τετρακύλινδρα μοντέλα της BMW Σειράς 2 Coupé. Η γκάμα κινητήρων της σειράς περιλαμβάνει τώρα τρεις 4-κύλινδρους βενζινοκινητήρες και έναν 4-κύλινδρο κινητήρα diesel, καθώς και τον εν σειρά 6-κύλινδρο των 3.0 λίτρων, που προσφέρει τώρα συναρπαστικές επιδόσεις σε συνδυασμό με τετρακίνηση και πίσω κίνηση.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top