Goodyear: Τι λέει για την αναγόμωση ελαστικών 

Ο ρόλος της αναγόμωσης για τις εταιρείες μεταφορών

Goodyear αναγόμωση ελαστικών

Την τρέχουσα περίοδο, η αναθεώρηση της σημασίας της αναγόμωσης είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Εκτός από το ευρωπαϊκό σχέδιο για το κλίμα «Fit-for-55», που προτρέπει τον κλάδο να γίνει όλο και πιο «πράσινος», το οικονομικό κόστος ολοένα και αυξάνεται. Σύμφωνα με την Έρευνα Βιώσιμης Πραγματικότητας, τρεις στους τέσσερις στόλους αναγνώρισαν τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα ως ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας ενώ το 42% των στόλων χρησιμοποιεί αναγομωμένα ελαστικά και υλοποιεί και άλλες ενέργειες με έμφαση στη βιωσιμότητα.


Οι κορυφαίες εταιρείες μεταφορών που χρησιμοποιούν τις λύσεις αναγόμωσης Goodyear μειώνουν τα συνολικά κόστη κατά 10% και παρατείνουν τη διάρκεια ζωής τους κατά 150% επιπλέον, δηλαδή περισσότερο από το διπλάσιο από την αρχική διάρκεια ζωής ενός νέου ελαστικού. Χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερο τους υπάρχοντες πόρους, η διαδικασία αναγόμωσης Goodyear χρησιμοποιεί 56 % λιγότερο αργό πετρέλαιο για την κατασκευή τους.


Η διαδικασία αναγόμωσης της Goodyear χαρίζει στα ελαστικά πολλαπλές ζωές, καθιστώντας τα επαναχαράξιμα, αναγομώσιμα και πάλι επαναχαράξιμα. Το τελικό αποτέλεσμα προσαρμόζεται ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες. Τα ελαστικά διαχειρίζονται με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε οι στόλοι να μπορούν να επιλέξουν να αναγομώσουν μόνο τους δικούς τους σκελετούς ή να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σκελετών. Οι στόλοι μπορούν να επιλέξουν τα ελαστικά TreadMax, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία σκελετού τελευταίας γενιάς, καθώς και καινοτομίες πέλματος με οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων, ή τα NextTread που προσφέρουν τυποποιημένα σχέδια ελαστικών και μεγαλύτερη γκάμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top