Ford Pro: Προτείνει έξυπνες λύσεις φόρτισης

Τι προτείνει για τα επαγγελματικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ford Pro  έξυπνες λύσεις φόρτισης

Η Ford Pro λανσάρει μία αποκλειστική λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για Ευρωπαίους πελάτες προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των στόλων επαγγελματικών αυτοκινήτων.· Η ολοκληρωμένη end-to-end λύση της Ford Pro περιλαμβάνει παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, εγκαταστάσεις φόρτισης σε αμαξοστάσια επαγγελματικών οχημάτων και λογισμικό, καθώς και υποστήριξη για οικιακή και δημόσια φόρτιση
Η Ford Pro Charging ταιριάζει σε στόλους ανεξαρτήτως μεγέθους και μάρκας των οχημάτων που τους αποτελούν ενώ την ίδια στιγμή ενσωματώνεται με άλλες λύσεις της Ford Pro με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών 

Οι διαχειριστές στόλων μπορούν να διασφαλίζουν τη φόρτιση και παραγωγικότητα των οχημάτων τους χρησιμοποιώντας το λογισμικό E-Telematics της Ford Pro, το οποίο «μεταφράζει» βασικά εργοστασιακά δεδομένα των οχημάτων που αποστέλλονται από το στάνταρ μόντεμ FordPass Connect του E-Transit 1 σε πληροφορίες και ειδοποιήσεις. Μεταξύ αυτών είναι η κατάσταση της αυτονομίας μέσα από προσαρμοζόμενα όρια ειδοποίησης χαμηλής υπολειπόμενης αυτονομίας, ειδοποιήσεις εάν ένα όχημα δεν φορτίζεται όταν πρέπει, καθώς και πληροφορίες για την απόδοση της φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης kWh, της ταχύτητας φόρτισης και της υπολειπόμενης απόστασης μέχρι την πλήρη αποφόρτιση.

Το σύστημα ενεργοποιεί επίσης το Προγραμματισμένο Pre-Conditioning, που εξασφαλίζει ότι η μπαταρία του E-Transit βρίσκεται στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης, η οποία συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.

Πολλοί οδηγοί στόλων παίρνουν τα οχήματά τους στο σπίτι με το πέρας της βάρδιάς τους, γι’ αυτό και χρειάζονται μία λύση φόρτισης εκτός του αμαξοστασίου. Θέλοντας να βοηθήσει τους διαχειριστές να συνεχίσουν την υποστήριξη των οδηγών μετά τον εξηλεκτρισμό των στόλων, η Ford Pro Charging προσφέρει μία λύση οικιακής φόρτισης που παρέχει βολική φόρτιση μειώνοντας ταυτόχρονα τη γραφειοκρατία για διαχειριστές και οδηγούς.
Με την εγκατάστασή του στο σπίτι του οδηγού, ένας διακριτικός στην όψη επιτοίχιος φορτιστής Ford Connected Wallbox μπορεί να φορτίζει τα οχήματα της δουλειάς και να στέλνει αυτόματα αναφορές στο κεντρικό σύστημα του διαχειριστή του στόλου. 

Για να βοηθηθούν οι οδηγούν ώστε να εντοπίζουν τους σταθμούς φόρτισης, η πρόσβαση στο Ford Charge Assist μπορεί να γίνεται μέσω της οθόνης αφής του συστήματος συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4 2 της Ford. Το σύστημα μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό φορτιστών στην πέριξ περιοχή ή κατά μήκος μιας διαδρομής πλοήγησης. Για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας, οι οδηγοί μπορούν να βλέπουν τη διαθεσιμότητα, το κόστος και την ταχύτητα φόρτισης πριν την άφιξη καθώς και τον ελάχιστο χρόνο φόρτισης που απαιτείται για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top