Ford: Νέες πρωτοβουλίες για καθαρό περιβάλλον  

Στόχος είναι τα αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών ρύπων

Ford: Νέες Πρωτοβουλίες Για Καθαρό Περιβάλλον

Η Ford Ευρώπης έχει υπογράψει δύο βασικές πρωτοβουλίες σχετικές με τις εφοδιαστικές αλυσίδες, οι οποίες επιδιώκουν να καθιερώσουν πρότυπα στη βιομηχανία για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των εταίρων και την αξιολόγηση της βιωσιμότητας των εγκαταστάσεων παραγωγής.

Η πρώτη πρωτοβουλία φέρει την ονομασία Catena-X Automotive Network και ιδρύθηκε για να βελτιώσει τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσω της συνεχούς ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ των εταίρων. Η δεύτερη ονομάζεται Responsible Supply Chain Initiative (RSCI) και παρέχει εργαλεία, μέτρα και υποστήριξη για την επίτευξη μιας πιο βιώσιμης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η συμμετοχή σε αυτές τις πρωτοβουλίες είναι ένα σημαντικό βήμα για να πετύχει η Ford ένα ανθρακικά ουδέτερο αποτύπωμα στις Ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις της, στις υπηρεσίες logistics και στους προμηθευτές της μέχρι το 2035. Επίσης, μέχρι το 2035, η Ford στοχεύει οι Ευρωπαϊκές πωλήσεις της να αποτελούνται στην ολότητά τους από οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top