Citroën My Ami Buggy Concept: Για μεγάλα παιδιά  

Ο μοναδικός χαρακτήρας του 

Citroën My Ami Buggy Concept παρουσίαση

Το Citroën My Ami Buggy Concept το ηλεκτρικό αυτοκίνητο με την “απαλλαγή” του από τις πόρτες, αφήνει σε κοινή θέα τα αναρίθμητα στοιχεία σχεδιασμού  και τα αξεσουάρ της καμπίνας των επιβατών που υπογραμμίζουν την περιπετειώδη του διάθεση.


Εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία που υπάρχει πίσω από το χαρακτηριστικό στυλ της Citroën, Είναι τόσο διασκεδαστικό όσο και λειτουργικό, με υψηλή αισθητική, εργονομία και πρακτικότητα, επιδεικνύοντας απόλυτη φιλικότητα προς το περιβάλλον, προάγοντας έτσι τη βιώσιμη μετακίνηση και για την αναψυχή. Το My Ami Buggy είναι ένα υπέροχο πρωτότυπο που 

Πολλά βασικά στοιχεία του My Ami Buggy Concept αναδεικνύονται από μια χροιά κιτρικού χρώματος, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων, του καλωδίου φόρτισης, των γραφικών στις πόρτες, καθώς και των αποσκευών, αλλά και ορισμένων αξεσουάρ. Αυτή η ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην επιλογή του χρώματος, υποδηλώνει επίσης ότι τα τονισμένα αντικείμενα εξυπηρετούν και ένα λειτουργικό σκοπό.

Ειδικά για το My Ami Buggy Concept, έχει σχεδιαστεί μια ειδική σειρά αποσκευών, κάθε αντικείμενο της οποίας ταιριάζει απόλυτα στους εσωτερικούς χώρους του οχήματος. To τσαντάκι μέσης του σετ, συνδέεται με έναν μαγνήτη στο κέντρο του τιμονιού, με ειδική εσοχή, ενώ μπορεί επίσης να στηριχθεί και στη ζώνη μέσω της θηλιάς που έχει επάνω της. Η ναυτική τσάντα με το πτερύγιο έχει τη δική της θέση κάτω από το ταμπλό, στον αποθηκευτικό χώρο που χωράει και μπορεί να στηρίξει σταθερά μια βαλίτσα καμπίνας στο Ami. Στο κάτω μέρος, μια σωληνοειδής δομή την αποτρέπει από το να κινείται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top