Renault Austral: Η μεγάλη αποκάλυψη

Με επίκεντρο την τεχνολογία 

Renault Austral αποκάλυψη

«Κομψό και τεχνολογικό». Έχοντας κάνει την εμφάνισή της, για πρώτη φορά, στο νέο Renault Mégane E-TECH Electric, η τεχνολογία Micro-optic αξιοποιεί το plexiglass, με  γραμμές και σχέδια που είναι χαραγμένα απευθείας στην επιφάνεια και στο εσωτερικό του. Όταν φωτίζονται από τα φώτα LED, οι γραμμές αυτές λάμπουν, δημιουργώντας μια ζωντανή, άμεσα αναγνωρίσιμη εικόνα.


Στο άνετο και φιλόξενο εσωτερικό, οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την εκπληκτική εμπειρία που προσφέρει η μεγάλη οθόνη OpenR, που είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες στην αγορά και χωρίς αμφιβολία η πιο φιλική προς το χρήστη.Η διαμόρφωση της σε σχήμα «L», που περιλαμβάνει τον κεντρικό πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment, εκτείνεται σε 24,3 ίντσες, παρέχοντας ευκολία πρόσβασης στην πληροφορία, διαύγεια, διαισθητική λειτουργία και πλήρη συνδεσιμότητα. Παράλληλα, φιλοξενεί χειριστήρια για σχεδόν όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, ώστε οι υπόλοιπες επιφάνειες να είναι πιο λιτές σχεδιαστικά.

Το state of the art λογισμικό του νέου Austral, αξιοποιεί το λειτουργικό Google Automotive Services , ενώ το συνολικό αποτέλεσμα είναι τόσο λαμπερό και χωρίς αντικατοπτρισμούς που δεν καθίσταται αναγκαία η χρήση επιπλέον γίσου από πάνω για να το προστατεύει από το φως. 

Εκτός από την πολύ μοντέρνα εμφάνιση, το ταμπλό φιλοξενεί διακριτικά ενσωματωμένους κάθετους αεραγωγούς, ενώ το περίγραμμα γύρω από την οθόνη είναι εξαιρετικά λεπτό και απόλυτα διαφανές. Το τιμόνι είναι τετραγωνισμένο και ελαφρώς πιο επίπεδο στο κέντρο του, για να ενισχύσει την οδηγική απόλαυση, παρέχοντας, παράλληλα, στον οδηγό ανεμπόδιστη θέα στην οθόνη του ταμπλό. 

Πλήρες συνδεδεμένων και έξυπνων λύσεων, το OpenR Link περιλαμβάνει το Android Auto και το Apple CarPlay, καθώς και λειτουργία αναζήτησης Google και Google Maps. Η οθόνη του OpenR είναι τόσο ομαλή και απλή στη χρήση, όσο σε ένα smartphone, ενώ αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες τεχνολογικές καινοτομίες της Renault τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top