Ford Fiesta: Αναλυτικά οι τιμές του νέου μοντέλου

Τώρα και με προστασία τιμής

Ford Fiesta έκδόσεις τιμές Ελλάδα

Η Ford Motor Ελλάς ανακοίνωσε  τις τιμές διάθεσης στην Ελλάδα του νέου, συνδεδεμένου και ακόμα πιο δυναμικού Ford Fiesta.

Διαθέτοντας ακόμα πιο εκφραστική σχεδίαση και τεχνολογίες νέας γενιάς, όπως οι προβολείς Matrix LED με Glare-Free High Beam, η προσαρμοζόμενη ψηφιακή οθόνη 12,3 ιντσών και το σύστημα Wrong-Way Alert, το νέο Ford Fiesta είναι διαθέσιμο στη χώρα μας στα επίπεδα εξοπλισμού Titanium, Titanium X, Active, Active X, ST-Line, ST-Line X, καθώς και στα κορυφαία ST2 και ST3 του νέου Fiesta ST, που φέρει την υπογραφή της Ford Performance.

Tο νέο Fiesta παίρνει κίνηση από τον καταξιωμένο 1.0L EcoBoost Hybrid κινητήρα της Ford σε εκδόσεις με 125 και 155 ίππους, σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 7-σχέσεων (Powershift),

Υπάρχει και η κορυφαία έκδοση ST με τον  1.5L EcoBoost βενζινοκινητήρα των 200 ίππων , η οποία είναι διαθέσιμη σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα.

Αναλυτικά οι εκδόσεις και οι τιμές:

Η απόκτηση του νέου Ford Fiesta αποδεικνύεται μία εύκολη υπόθεση χάρη στα ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford Finance που το συνοδεύουν κατά την περίοδο του λανσαρίσματός του στην ελληνική αγορά και σας παρέχουν επιτόκιο 1,99% και έως 60 μηνιαίες δόσεις. Παράλληλα, η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect σας δίνει τη δυνατότητα να χαρείτε το νέο Ford Fiesta και να το διατηρήσετε σαν καινούργιο για πολλά χρόνια μετά την αγορά του.

Παραγγείλτε το στο επίσημο δίκτυο Ford και επωφεληθείτε από την προστασία τιμής που σας προσφέρει η Ford Motor Ελλάς κατά το κλείσιμο της παραγγελίας σας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top