Renault Kangoo Van: Πήρε τον τίτλο 'International Van of the Year 2022΄

Δείτε για ποιους λόγους ψηφίστηκε

Renault Kangoo Van  τίτλος  'International Van of e Year 2022΄

Το All new Renault Kangoo Van κέρδισε τον τίτλο του ‘International Van of the Year 2022’, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους ψήφους από την επιτροπή των 24 εκλεκτόρων, Ευρωπαίων δημοσιογράφων του καταξιωμένου θεσμού.· Το σύγχρονο και καινοτόμο Van της Renault, ψηφίστηκε ως το καλύτερο LCV ανάμεσα σε 14 ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, που παρουσιάστηκαν τους τελευταίους 12 μήνες.

Χάρη στην πλευρική του πόρτα, που ονομάζεται ‘Open Sesame by Renault’, η οποία εξασφαλίζει κορυφαίο άνοιγμα πλάτους 1,45 μέτρου, Μοντέρνο, ποιοτικό και εργονομικό εσωτερικό με βελτιωμένη θερμομόνωση και ηχομόνωση, αποθηκευτικούς χώρους 60 λίτρων και προαιρετικά καθίσματα για έως και τρεις ενήλικες στο χώρο επιβατών. Με την αναδίπλωση της πλάτης του μεσαίου καθίσματος, η καμπίνα μπορεί να μετατραπεί σε κινητό γραφείο.

Υπάρχουν σύγχρονες τεχνολογίες δικτύωσης, χάρη στο νέο σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK, με οθόνη 8 ιντσών, έξυπνη βάση στήριξης smartphone, επαγωγική φόρτιση 15W, hands-free κάρτα-κλειδί της Renault για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση, καθώς και δύο θύρες USB και δύο ρευματολήπτες 12V.

Υπάρχουν διαθέσιμα 12 συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS) τελευταίας γενιάς, που περιλαμβάνουν: Σύστημα υποβοήθησης της ορατότητας προς τα πίσω, ενεργό σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, σύστημα αποτροπής ταλάντωσης ρυμουλκούμενου, καθώς και σύστημα υποβοήθησης κίνησης σε αυτοκινητόδρομο και σε μποτιλιάρισμα, που συνδυάζει τη λειτουργία του προσαρμοζόμενου Cruise Control, με το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας.

Η ευρεία γκάμα οικονομικών και αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και diesel: 1.3 TCe, 1.5 Blue dCi, που συνδυάζονται είτε με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ή με 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη (EDC), καθώς και δύο εκδόσεις κινητήρων Ecoleader, που επιτυγχάνουν μέση κατανάλωση 4,8 λτ./100χλμ. (diesel) και 6,1 λτ./100χλμ. (βενζίνη).

To 100% ηλεκτρικό Renault Kangoo Van E-TECH θα είναι διαθέσιμο μέσα στο 2022, ενώ η μακριά έκδοση (Maxi) του νέου μοντέλου προγραμματίζεται για αργότερα.

Η πανευρωπαϊκή επιτροπή, αποτελούμενη από 24 κορυφαίους δημοσιογράφους, εξειδικευμένους στα επαγγελματικά και βιομηχανικά οχήματα, Για την κριτική επιτροπή του IVOTY, τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης για το Διεθνές Βραβείο Van of the Year, είναι η συμβολή του εκάστοτε νέου μοντέλου στην αποδοτικότητα, την ασφάλεια, τη βιωσιμότητα και τα σύγχρονα περιβαλλοντικά πρότυπα, στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.υτή είναι η 4η φορά που ένα επαγγελματικό όχημα της Renault κερδίζει το βραβείο IVOTY, με το Renault Master να έχει κερδίσει τον τίτλο το 1998, το Renault Trafic το 2002 και το ηλεκτρικό Renault Kangoo Z.E. το 2012.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top