Hyundai SEVEN: Αυτό είναι το νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό SUV

Δείτε την αυτονομία του

Hyundai SEVEN παρουσίαση

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε το SEVEN, το νέο πρωτότυπο μεγάλο ηλεκτρικό SUV όχημα . Το SEVEN concept ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη μάρκα IONIQ, την αποκλειστική μάρκα για ηλεκτρικά οχήματα της Hyundai  και είναι μια σαφής ένδειξη της δέσμευσης της Hyundai για μηδενικές εκπομπές ρύπων έως το 2045.


Η προτεραιότητα του εσωτερικού σχεδιασμού του SEVEN έγκειται στην καινοτομία του χώρου που προσφέρει στους πελάτες μεγαλύτερη ελευθερία από ποτέ. Το SEVEN ενσωματώνει επίσης το μελλοντικό όραμα της Hyundai για αυτόνομη μετακίνηση. Το κάθισμα του οδηγού διαθέτει ένα αναδιπλούμενο μοχλό ελέγχου που κρύβεται όταν δεν χρησιμοποιείται. Χωρίς την ανάγκη του συνηθισμένου εξοπλισμού του οδηγού, το εξαιρετικά λεπτό cockpit και οι ενσωματωμένες οθόνες δημιουργούν μια εμπειρία που παραπέμπει σε σαλόνι. Η διάταξη των καθισμάτων είναι αντίθετη με τα παραδοσιακά SUV διαθέτοντας περιστρεφόμενες πολυθρόνες και ένα κυρτό πάγκο. Αυτή η διάταξη καθισμάτων μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τον οδηγό ή τις αυτόνομες λειτουργίες οδήγησης.

Επιπρόσθετα, το SEVEN προσφέρει ευέλικτο χώρο και διάφορες συσκευές στο αυτοκίνητο που μπορούν να εξατομικευτούν για μεμονωμένους επιβάτες. Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση επιτρέπει στο SEVEN να οραματιστεί το μέλλον της κινητικότητας και της συνδεσιμότητας, ενώ θέτει τα θεμέλια για τα μελλοντικά μοντέλα IONIQ.Παράλληλα, το SEVEN διαθέτει κονσόλα Universal Island, ειδικά σχεδιασμένες οικιακές συσκευές και πολυλειτουργικό Smart Hub.

Χάρη στην ευέλικτη πλατφόρμα E-GMP, το SEVEN θα είναι σε θέση να παρέχει εξαιρετική αυτονομία και δυνατότητες εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης, προσφέροντας μια οδηγική εμπειρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών. Σε πραγματικές συνθήκες με φορτιστή 350 kW, το SEVEN θα είναι σε θέση να φορτίσει από 10% έως 80% σε περίπου 20 λεπτά. Το SEVEN concept έχει επίσης σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει στόχο αυτονομίας άνω των 485 χιλιομέτρων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top