Alfa Romeo: Ποιος οδηγός της αποχωρεί

Εξαιρετικά δημοφιλής

Alfa Romeo αποχώρηση οδηγού Antonio Giovinazzi

Ο οδηγός της Alfa Romeo Racing ORLEN, Antonio Giovinazzi, θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της φετινής χρονιάς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, μετά από τρεις σαιζόν που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας.Το 2019, ο Antonio Giovinazzi ήταν ο πρώτος Ιταλός οδηγός από το 2011, που είχε πλήρη συμμετοχή σε μια σαιζόν της Formula 1. Μέχρι στιγμής έχει συμμετάσχει σε 59 αγώνες με την ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και δύο αγώνων με τη Sauber το 2017, όταν είχε αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Pascal Wehrlein.

Ο Antonio είναι ένας οδηγός εξαιρετικά δημοφιλής για το κοινό, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας και βοήθησε στην εξέλιξη της ομάδας δίνοντας πάντα το 100% εντός και εκτός της πίστας. Το καλύτερο αποτέλεσμα του ήταν η 5η θέση στο Grand Prix της Βραζιλίας του 2019, ενώ έδωσε σημαντικές στιγμές στην ομάδα, όπως όταν οδήγησε τον αγώνα της Σιγκαπούρης το 2019, αλλά και με το να βρεθεί πολλές φορές στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών. 

Η Alfa Romeo ευχήθηκε στον Antonio, έναν εξαιρετικό οδηγό και άνθρωπο ότι καλύτερο για το μέλλον του ενώ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top