To Uconnect 5 του Jeep Grand Cherokee L αποδείχθηκε κορυφαίο

Τα χαρακτηριστικά που το ανέδειξαν

Jeep Grand Cherokee L σύστημα Uconnect 5 βαθμολογία

Με τη ραγδαία εξέλιξη στα συστήματα πολυμέσων και τις νέες υπηρεσίες, η Wards Intelligence σε ετήσια βάση, εκδίδει τη λίστα της με τις πλέον επιτυχημένες εφαρμογές των σχετικών τεχνολογιών στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο Αμερικανικός κολοσσός έρευνας και ανάλυσης της αγοράς αυτοκινήτου, ανέδειξε στα φετινά του βραβεία το νέο Jeep Grand Cherokee L, τόσο για την αποτελεσματικότητα και τη φιλικότητα των συστημάτων του, όσο και τη συνολικότερη σχεδίαση του εσωτερικού του.

Η επιλογή από τα στελέχη της Wards έγινε μεταξύ 25 αυτοκινήτων, τα οποία βαθμολογήθηκαν για τη φιλικότητα χρήσης που προσφέρουν, τις εφαρμογές πολυμέσων, το σύστημα ήχου, τη συνδεσιμότητα, τα συστήματα υποβοήθησης και πληροφόρησης της οδήγησης, τις φωνητικές εντολές, αλλά και τη συνολική ποιότητα των υλικών. Παράλληλα σημασία δόθηκε και σε πιθανές έξυπνες λύσεις, όπως για παράδειγμα το FamCam που διαθέτει το Grand Cherokee L και προσφέρει άνετη και ασφαλή επίβλεψη των παιδιών από τους γονείς στο ταξίδι. 

Εκτός από το κορυφαίο σύστημα πολυμέσων Uconnect 5, το οποίο προσφέρει μια σειρά καινοτόμων λειτουργιών, τα Grand Cherokee και Grand Cherokee L εφοδιάζονται και με το αποκλειστικό hi-end σύστημα ήχου της McIntosh, το οποίο διαθέτει 19 ηχεία. Το σύστημα πολυμέσων Uconnect 5 είναι ήδη διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Jeep στο νέο Compass, ενώ το 2022 θα εφοδιάζει και το νέο Grand Cherokee 4xe.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top