Η Hyundai Motorsport κατέγραψε εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο Rally de España

Δείτε τι έγινε στον συναρπαστικό αγώνα

Hyundai Motorsport Rally de España

Οι Thierry Neuville και Martijn Wydaeghe απόλαυσαν ένα σχεδόν τέλειο Σαββατοκύριακο κατακτώντας τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν, ενώ παράλληλα οι Dani Sordo και Cándido Carrera κατέκτησαν την τρίτη θέση - το πρώτο τους βάθρο ως πλήρωμα και το δεύτερο του Sordo στη χρονιά.

Η Hyundai Motorsport κέρδισε 14 ειδικές διαδρομές από τις συνολικά 17 του αγώνα, εκ των οποίων δέκα νίκες ήταν του Neuville και τέσσερεις του Sordo που βρέθηκε σε εξαιρετική φόρμα. Το ισπανικό δίδυμο είχε μια συναρπαστική μάχη για την τρίτη θέση με τον Sébastien Ogier για μεγάλο μέρος του αγώνα και τελικά αναδείχθηκαν νικητές.Οι Neuville και Wydaeghe μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το θριαμβευτικό Σαββατοκύριακο με τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο ακριβώς πίσω από το Ισπανικό πλήρωμα της ομάδας τους που πήρε τη νίκη στην Power Stage.

Η νίκη στην Ισπανία αποτελεί την 15η νίκη του Neuville με τα χρώματα της Hyundai Motorsport και την 20η συνολικά της ομάδας στο WRC. Για τον Sordo αντίστοιχα, αποτελεί το 14ο βάθρο του με την ομάδα και το 50ο βάθρο της καριέρας του.Το σύνολο των βαθμών που εξασφάλισαν τα πληρώματα της Hyundai Motorsport το Σαββατοκύριακο σημαίνει ότι ο τίτλος των κατασκευαστών θα κριθεί στον τελικό αγώνα της σεζόν, το Rally Monza, τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top