Η μοναδική BMW X4 M Competition ζωγραφισμένη στο χέρι

Το αμίμητο στυλ του καλλιτέχνη Joshua Vides 

BMW X4 M Competition ζωγραφισμένη Joshua Vides

Το μοναδικό αυτοκίνητο με το αμίμητο στυλ του Joshua Vides και μία αποκλειστική συλλογή προϊόντων παρουσιάστηκαν στο [SPACE] by BMW στο Los Angeles.H BMW M μυείται στη νεανική και ετερόκλητη καλλιτεχνική κουλτούρα του Los Angeles, έχοντας ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με τον Joshua Vides και την BMW X4 M Competition. 

Μέσα από τη συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Αμερικανό καλλιτέχνη, του οποίου τα έργα αποτυπώνουν τα αντικείμενα ως σκίτσα και θολώνουν τα όρια μεταξύ ζωγραφικής και πραγματικότητας γεννήθηκε μία BMW X4 M Competition ζωγραφισμένη στο χέρι.

Με το μοναδικό του στυλ, ο Joshua Vides αναδεικνύει τον δυναμισμό του αυτοκινήτου μέσα από τη χρήση μαύρων γραμμών σε λευκό φόντο. Γιος μεταναστών από τη Γουατεμάλα, ήταν μεγάλος θαυμαστής της μάρκας BMW από τότε που ήταν παιδί. Με αυτή τη συνεργασία εκπληρώνει ένα πολυπόθητο όνειρο.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της BMW X4 M Competition x Joshua Vides πραγματοποιήθηκε στον αποκλειστικό εκθεσιακό χώρο [SPACE] by BMW στο The Grove στο Los Angeles. Εκεί εκτέθηκε και μία συλλογή προϊόντων αφιερωμένων στην BMW και την BMW M σχεδιασμένη από τον Joshua Vides. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top