Τι κατάφερε η Nissan στη Ρωσία

Μοντέλα με βάση τις ανάγκες της χώρας

Nissan Ρωσία εργοστάσιο

Με έναρξη λειτουργίας το 2011, το NTCE-R εγκαταστάθηκε στην περιοχή του εργοστασίου κατασκευής οχημάτων της Nissan στην Αγία Πετρούπολη και μεταφέρθηκε σε ειδική εγκατάσταση το 2018. Μέσα στην τελευταία δεκαετία, το NTCE-R έχει επεκτείνει σημαντικά την τεχνογνωσία του και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 100 μηχανικούς, σε σύγκριση με μόλις εννέα όταν ξεκίνησε, το 2011.

Με 10πλάσια αύξηση του εργατικού δυναμικού του, το NTCE-R έχει αναμιχθεί στην υποστήριξη του λανσαρίσματος μοντέλων στη Ρωσία, στην ανάληψη της ευθύνης για την ανάπτυξη νέων εκδόσεων υφιστάμενων μοντέλων, καθώς και στην πλήρη ανάπτυξη νέων οχημάτων Nissan.

Για παράδειγμα, η ομάδα του NTCE-R οδήγησε την ανάπτυξη των ανανεώσεων στα Nissan X-Trail και Qashqai το 2019 για τη Ρωσική αγορά, σύμφωνα με τις ανάγκες των τοπικών αγοραστών, ενώ τώρα εργάζεται για την προσαρμογή του νέου Nissan Pathfinder στους Ρωσικούς δρόμους.


Παράλληλα, καθοριστική υπήρξε η συμβολή της ομάδας για την εφαρμογή του ERA-GLONAS σε όλα τα οχήματα της Nissan στη Ρωσία, ενός αυτοματοποιημένου συστήματος απόκρισης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, που εξασφαλίζει ταχεία βοήθεια στους οδηγούς, σε περίπτωση σύγκρουσης. Οι μηχανικοί του NTCE-R συνέβαλαν επίσης στην ανάπτυξη και ενσωμάτωση του προηγμένου συστήματος αυτόματης πλοήγησης Yandex.Avto, στα crossovers Nissan X-Trail και Nissan Qashqai.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top