Αυτοί κάνουν...κουμάντο στην Fiat και Abarth

Νέος επικεφαλής στο μάρκετινγκ

Fiat και Abarth διοικητική ομάδα

O κ. Laurent Diot αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής Marketing & Communications σε παγκόσμιο επίπεδο για τις Fiat και Abarth από την 1η Οκτωβρίου 2021 και θα αναφέρεται στον κ. Olivier Francois, CEO των FIAT & Abarth και Global Chief Marketing Officer της Stellantis.

Ο κ. Diot που αναλαμβάνει τη θέση έχει εμπειρία άνω των 25 ετών στο χώρο του αυτοκινήτου, είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Engineering Management από την l’École Centrale Paris. Η πλούσια εμπειρία του περιλαμβάνει θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέρη του κόσμου, στην Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία.

Ο CEO της Fiat, κ. Olivier Francois, δήλωσε σχετικά: “Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τον Laurent Diot στον κόσμο της Fiat, μία στιγμή που είναι γεμάτη νέες ευκαιρίες χάρη και στη δυναμική του νέου Ομίλου. Οι πόροι της Stellantis θα επιτρέψουν στην Fiat να εκφράσει τη δυναμική της και με την έλευση του Laurent η ομάδα μας πλέον ολοκληρώθηκε. Χθες, στα εγκαίνια των νέων Casa 500 και La Pista 500, δήλωσα ότι σήμερα φυτεύουμε τους σπόρους για το μέλλον μας. Σήμερα θα συμπληρώσω ότι η νέα αυτή έλευση αποτελεί έναν από τους βασικούς σπόρους που θα κάνουν το μέλλον μας πραγματικότητα».

Η νέα διοικητική ομάδα των FIAT & Abarth αποτελείται από τους:

Laurent DIOT                Marketing & Communications
Guillaume CLERC        Product
Stefano CESINI            Pricing
Gaetano THOREL         Fiat & Abarth Brands: Enlarged Europe and Brand Office
Herlander Zola Fiat & Abarth Brands: Latin America
Jerome MONCE            Fiat & Abarth Brands: Middle East & Africa
Larry DOMINIQUE        Fiat & Abarth Brands: North America (also Alfa Romeo North America)
Francois Leboine         Fiat & Abarth Design
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top