H Ducati στο “Motoshow & Electric Bikes Festival 2021”

Ποια μοντέλα της θα δούμε

Ducati “Motoshow & Electric Bikes Festival 2021”

Η Kosmocar-Ducati συμμετέχει στο “Motoshow & Electric Bikes Festival 2021”, ένα φεστιβάλ μοτοσυκλέτας που διοργανώνεται στον υπαίθριο χώρο του Σταδίου Σοφία Μπεφόν, στη Μαρίνα Φλοίσβου, από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου. Η πρώτη εκδήλωση του είδους μετά από πολύ καιρό λόγω των υγειονομικών περιορισμών, φιλοξενεί τις περισσότερες εταιρείες του χώρου, προσφέροντας μία επαφή με τις νέες μοτοσυκλέτες που είχε λείψει από τους φίλους των δύο τροχών, ενώ το «παρών» δίνουν και e-Bikes.

Σε ένα χώρο συνολικής επιφάνειας 208 τ.μ., η Ducati παρουσιάζει τα τελευταία της μοντέλα, με ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά με πιο urban χαρακτήρα. Πιο αναλυτικά, παρουσιάζονται τα εξής μοντέλα:

· Νέα Monster

· Νέα Multistrada V4

· Multistrada Enduro Travel Edition

· Multistrada 950

· Νέα Scrambler Nightshift

· Νέα Scrambler 1100 Dark Pro

Εκτός άλλων, τo Motoshow & Electric Bikes Festival 2021 αποτελεί μία χρυσή ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να δουν από κοντά και να αποκτήσουν τη Multistrada Enduro 1260 Travel Edition, η οποία διαθέτει ένα εντυπωσιακό πακέτο αξεσουάρ ταξιδιού αξίας 3.500 €, που προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση. Φυσικά, το μοντέλο συνοδεύεται από την 4ετή εγγύηση 4Ever Multistrada ενώ διατίθεται και με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Ducati 4U, με επιδοτούμενο επιτόκιο μόλις 3,9%.

Στο πνεύμα της έκθεσης μοτοσυκλέτας που παράλληλα φιλοξενεί και ηλεκτρικά ποδήλατα, η Ducati παρουσιάζει και τα e-Bikes της μάρκας, που προσφέρουν άνεση και ανυπέρβλητο στυλ στις αστικές μετακινήσεις.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι Παρασκευή, 16.00 – 21.00 και τo Σαββατοκύριακο, 10.00 – 21.00. Ας σημειωθεί ότι τηρείται συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο για την ασφάλεια όλων, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες να έχουν μία hands-on εμπειρία με τη μοτοσυκλέτα που τους ενδιαφέρει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top