Η έκθεση της Nissan που αποκαλύπτει την στρατηγική της

Τι δήλωσε ανώτατο στέλεχος της

Nissan έκθεση αειφορία

Η Έκθεση Αειφορίας 2021 παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους ακόλουθους τομείς: περιβάλλον, κυκλοφοριακή ασφάλεια, ποικιλομορφία και ένταξη, ποιότητα, αλυσίδα εφοδιασμού, εργαζόμενοι, κοινοτική εμπλοκή, καθώς και εταιρική διακυβέρνηση και συμμόρφωση.Ταυτόχρονα, με την έκδοση της φετινής έκθεσης, η Nissan φιλοξένησε ένα διαδικτυακό, ανοιχτό σεμινάριο, για να ενισχύσει περαιτέρω τη διαφάνεια και τη συζήτηση για το θέμα της βιωσιμότητας.

Η Nissan έχει τοποθετήσει εδώ και καιρό τη βιωσιμότητα στον πυρήνα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων και το 2018 ανακοίνωσε μια νέα στρατηγική βιωσιμότητας, την Nissan Sustainability 2022. Η στρατηγική σκιαγραφεί τη δέσμευση της αυτοκινητοβιομηχανίας σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα, με κριτήρια διακυβέρνησης (ESG). Παράλληλα, μέσω του μεσοπρόθεσμου περιβαλλοντικού σχεδίου δράσης, Nissan Green Program 2022, η Nissan αντιμετωπίζει την κλιματική αλλαγή, την εξάρτηση από τους πόρους, την ποιότητα του αέρα και τη λειψυδρία.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida, δήλωσε: "Τα προϊόντα, οι τεχνολογίες και οι υπηρεσίες που προσφέρει η Nissan προσεγγίζουν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και είμαστε συνδεδεμένοι με την κοινωνία με διάφορους ρόπους. Αναμένεται να αντιμετωπίσουμε περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα, όπως η επίτευξη ουδετερότητα άνθρακα στις δραστηριότητές μας, η διατήρηση των φυσικών πόρων και εργαζόμαστε για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ανθρώπων που συνδέονται με την αλυσίδα του εφοδιασμού μας. Μέσω της καινοτομίας και των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, η Nissan θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται παρέχοντας προϊόντα και τεχνολογίες που εμπλουτίζουν τη ζωή των ανθρώπων, με στόχο να προσφέρουν λύσεις και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας.”

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top