Ποια ελαστικά φοράει η νέα Lotus Elina

Η μοναδική κατασκευή τους

Lotus Elina ελαστικά Goodyear Eagle F1 SuperSport

Η Lotus κυκλοφόρησε το μοντέλο Emira, το πιο πρόσφατο μοντέλο μιας μακράς σειράς από εκπληκτικά αυτοκίνητα με τον κινητήρα τοποθετημένο στη μέση, δημιουργίες του διάσημου κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Lotus επέλεξε το Goodyear Eagle F1 SuperSport ως το ελαστικό πρώτης τοποθέτησης για το νέο της μοντέλο.

Το Emira σχεδιάστηκε για να προσφέρει και να εσωκλείει όλη την ακρίβεια που αποτελεί σήμα κατατεθέν της μάρκας αλλά και τα αφιλτράριστα σχόλια από τους οδηγούς, που πάντοτε απαιτούν από την Lotus οι θαυμαστές της. Είναι κατασκευασμένο επάνω σε ένα νέο ελαφρύ σκελετό αλουμινίου, τεχνολογία που πρωτοπορεί η Lotus και παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι του DNA των σπορ αυτοκινήτων της εταιρείας. Η Lotus επέλεξε να συνεργαστεί με την Goodyear προκειμένου να αναπτύξει ένα ελαστικό που ανταποκρίνεται σε πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις για να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τη θρυλική αφοσίωση της εταιρείας στην οδήγηση, τον ακριβή χειρισμό αλλά και την ευελιξία.

Το Eagle F1 SuperSport είναι το πιο πρόσφατο ελαστικό τύπου UUHP (υπέρ-υπέρ υψηλών επιδόσεων) της Goodyear. Διαθέτει μια μοναδική κατασκευή με κάλυμμα Powerline που επιτρέπει να διατηρεί το σχήμα του και να μεγιστοποιεί την επαφή του με το οδόστρωμα. Αυτή του η ιδιότητα προσφέρει υψηλή σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, απαραίτητη για τον συγκεκριμένο τύπο σπορ οχήματος. Τα χαρακτηριστικά αυτά σε συνδυασμό με την καινοτόμο σύνθεση γόμας σε σχήμα U, γνωστή ως Τεχνολογία DualPlus, παρέχουν καθορισμένες ζώνες πέλματος για εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Το Eagle F1 SuperSport έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Emira σε διάσταση 245 / 35ZR20 εμπρός και 295 / 30ZR20 πίσω για τη βελτιστοποίηση της αίσθησης οδήγησης και χειρισμού του οχήματος. Αυτό το έργο έρευνας και ανάπτυξης αποκλειστικά για το μοντέλο Emira σημαίνει ότι η συγκεκριμένη κατασκευή ελαστικών για την Lotus είναι εξολοκλήρου μοναδική και για αυτό φέρει την επωνυμία LTS στο πλευρικό τοίχωμα ως απόδειξη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top