Διπλό βάθρο για την Hyundai στο Ράλι Εσθονίας  

Σε έναν απαιτητικό αγώνα

Hyundai Ράλι Εσθονίας θέσεις βάθρο

Η Hyundai Motorsport κατέκτησε διπλό βάθρο στο Ράλι Εσθονίας, τον 7ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι 2021 (WRC) μετά από έναν απαιτητικό αγώνα για τα πληρώματα της ομάδας. Οι Craig Breen και Paul Nagle πέτυχαν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα με την κατάκτηση της 2ης θέσης, μετά από μια συνεπή και επαγγελματική απόδοση από τον πρώτο τους αγώνα στο WRC στην Κροατία.

Παράλληλα, οι Thierry Neuville και Martin Wydaeghe κατέκτησαν το 5ο τους βάθρο για τη σεζόν κατακτώντας την 3η θέση στο Ράλι Εσθονίας.Οι Εσθονοί Ott Tänak και Martin Järveoja είδαν τις ελπίδες τους για νίκη στη χώρα τους να απομακρύνονται καθώς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Παρασκευή στην SS4. Ωστόσο, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για τις οδηγικές ικανότητες και το ταλέντο τους στους τοπικούς χωματόδρομους. Το πλήρωμα σημείωσε 11 εντυπωσιακές νίκες στις stages κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι Ott Tänak/Martin Järveoja και Thierry Neuville/Martin Wydaeghe κατέκτησαν 1η και 2η θέση στην Power Stage προσθέτοντας σημαντικούς βαθμούς στο πρωτάθλημα με την Hyundai Motorsport να βρίσκεται δεύτερη στην κατάταξη με 256 βαθμούς. Ο 8ος γύρος της σεζόν 2021 WRC θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Αυγούστου 2021 με το Ypres Rally Belgium. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top