Πόσο κοστίζει η αρχική έκδοση της Ford Mustang Mach-Ε στην Ελλάδα 

Στις εκθέσεις το νέο μοντέλο

Ford  Mustang Mach-E αρχική έκδοση τιμή

Η Mustang Mach-E, η νέα, αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του εμβληματικού σπορ αυτοκινήτου της Ford και το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που έχει σχεδιαστεί εξαρχής ως ηλεκτρικό, βρίσκεται στη χώρα μας. Εδώ και λίγες ημέρες, οι πρώτες Ford Mustang Mach-E της Ford Ευρώπης που βρέθηκαν στην Ελλάδα κινούνται στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας με το μοναδικό συνδυασμό συγκινήσεων, ευκολίας, άνεσης και μηδενικών ρύπων που τις χαρακτηρίζει. 

Η εμπειρία του πελάτη παραμένει πρώτη προτεραιότητα στη Ford γι’ αυτό και το λανσάρισμα της νέας Mustang Mach-E ξεκινά με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης των στελεχών του επίσημου δικτύου της Ford. Οι τεχνικοί της εταιρίας εξοικειώνονται με τις νέες τεχνολογίες, ενώ τα στελέχη του τμήματος πωλήσεων συμβιώνουν με το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο της Ford, και εκπαιδεύονται στην πράξη πώς να κάνουν αντίστοιχα ξεχωριστή την εμπειρία της απόκτησής του. Γιατί η ευχαρίστηση που προσφέρει μια Mustang, ξεκινά από τη στιγμή που θα σκεφτείς να την αποκτήσεις. 

Οι αμέτρητες δυνατότητες της νέας Mach-E επιλέγονται μέσα από την οθόνη αφής 15,5 ιντσών όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης, όπως τα Whisper, Active και Untamed, τα οποία επηρεάζουν κάθε τομέα της Mustang Mach-E. Η Ford Mustang Mach-E διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων με κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς, με ισχύ έως 351PS, σε συνδυασμό με ένα πολύ αποδοτικό σύστημα κίνησης που εξασφαλίζει αυτονομία έως 610km, με τιμή από €57.587 (€51.587 με επιδότηση). 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top