Βίντεο Ford: Πώς να μην ξεχνάτε τα παιδιά σας μέσα σε «ζεστό» αυτοκίνητο

Μεγάλη προσοχή

Δεκάδες τραγικοί θάνατοι καταγράφονται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο εξ αιτίας θερμοπληξίας με θύματα παιδιά και κατοικίδια ξεχασμένα σε μία ζεστή καμπίνα αυτοκινήτου.Κάμπινγκ το Σαββατοκύριακο, ημερήσιες εκδρομές στην παραλία, ή σύντομες αποδράσεις στην εξοχή; Ό,τι κι αν είναι, οι διακοπές στον τόπο διαμονής μας γνωρίζουν μεγάλη άνθηση στην εποχή μας, γι’ αυτό και πολλοί από εμάς θα φύγουμε για διακοπές με τα αυτοκίνητά μας.

μΕγάλη προσχο'ή

Φέτος το καλοκαίρι, ενδεχομένως περισσότεροι άνθρωποι επιλέξουν να μετακινηθούν με ένα ατομικό μέσο μεταφοράς, αντί άλλου τρόπου, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών. Ωστόσο, για ορισμένους τέτοια ταξίδια μπορεί να έχουν μία τραγική κατάληξη. Κάθε χρόνο, τα παιδιά και τα κατοικίδια της οικογένειας παθαίνουν θερμοπληξία που μπορεί να αποβεί μοιραία, έχοντας μείνει ξεχασμένα μέσα στα αυτοκίνητα, όπου οι θερμοκρασίες μπορεί γρήγορα να υπερβούν τις αντίστοιχες εξωτερικές.

Τώρα, η Ford έχει αναπτύξει μία νέα τεχνολογία σχεδιασμένη για να βοηθήσει στην αποφυγή τέτοιων περιστατικών. Το Rear Occupant Alert, απλά υπενθυμίζει στους οδηγούς να ελέγχουν τα πίσω καθίσματα σε τέτοιες περιπτώσεις όταν οι πίσω πόρτες έχουν ανοίξει στο ξεκίνημα ενός ταξιδιού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top