Ποιοι διάλεξαν στην Ελλάδα το όνομα του νέου Puma ST Gold Edition

Με 250.000 ψήφους στα κανάλια Twitter και Instagram

Puma ST Gold Edition Ελλάδα όνομα επιλογή

Η Ford αποκάλυψε το όνομα και τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου Puma ST Gold Edition, όπως αναδείχτηκαν μέσα από ψηφοφορίες που διοργάνωσε η μάρκα στα social media σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Πάνω από 250.000 ψήφοι στα κανάλια Twitter και Instagram της Ford έκριναν το τελικό αποτέλεσμα με τους φίλους της μάρκας να επιλέγουν μαύρο χρώμα, αυτοκόλλητα για το εξωτερικό και κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Το Puma ST Gold Edition θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν προς το τέλος της χρονιάς.Οι ψηφοφορίες πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα 10 ημερών, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν τους χρωματικούς συνδυασμούς στοιχείων όπως εξωτερικό φινίρισμα, αυτοκόλλητα και δαγκάνες φρένων – αποφασίζοντας ακόμα και το όνομά του.

Το Puma ST Gold Edition θα τροφοδοτείται από τον βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost που αποδίδει 200 ίππους, προσφέροντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 6,7 δευτερόλεπτα. 1 Η σειρά τεχνολογιών Sports Technologies περιλαμβάνει επιλέξιμα προφίλ οδήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Sport, Track και Eco, 2 ένα μοναδικό στην κατηγορία μπλοκέ διαφορικό, πατενταρισμένα ελατήρια ανακατανομής πλευρικών φορτίων (force vectoring springs) και μοναδικά χαρακτηριστικά ανάρτησης και συστήματος διεύθυνσης για εξαιρετική απόκριση στις στροφές. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν προς το τέλος της χρονιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top