Η Hyundai πήρε θέση στο βάθρο στο Ράλι Σαρδηνίας

Σε έναν δύσκολο και πολύ απαιτητικό αγώνα

Hyundai Ράλι Σαρδηνίας

Η Hyundai Motorsport κατέκτησε την τρίτη θέση του Rally Italia Sardegna μετά από ένα δύσκολο και πολύ απαιτητικό αγώνα. Ο Thierry Neuville και ο συνοδηγός του Martin Wydaeghe κατάφεραν να κερδίσουν την τρίτη θέση στο βάθρο σ’ ένα δύσκολο ράλι, γεγονός που αποτελεί την τέταρτη φορά που το πλήρωμα ανεβαίνει στο βάθρο μέσα στη σεζόν και δέκατο συνολικά βάθρο για τη τη Hyundai Motorsport στη Σαρδηνία.

Ο 5ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA του 2021 (WRC) είχε ξεκινήσει δυναμικά και για τα τρία πληρώματα. Δυστυχώς, πρώτα ο Ott Tänak και στη συνέχεια ο Dani Sordo εγκατέλειψαν, ενώ ο Neuville εδραίωσε τη θέση του στο βάθρο του το πρωί της Κυριακής. Οι Tänak και Sordo επανήλθαν στον αγώνα την Κυριακή αποφασισμένοι να κερδίσουν βαθμούς στην Power Stage.Κατακτώντας συνολικά 20 βαθμούς στη Σαρδηνία, ο Neuville βρίσκεται στην τρίτη θέση του Πρωταθλήματος των Οδηγών μετά από τη ολοκλήρωση του 5ου γύρου της σεζόν, 29 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Η Hyundai Motorsport συνεχίζει να διατηρεί τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών, αλλά με αυξημένη διαφορά βαθμών.

Ο επόμενος αγώνας του WRC του 2021 θα πραγματοποιηθεί σε τρεις εβδομάδες από τις 24 έως τις 27 Ιουλίου καθώς οι ομάδες κατευθύνονται στο Safari Rally Kenya. Τα πληρώματα θα αντιμετωπίσουν μια ολοκαίνουργια εμπειρία που υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική νέα πρόκληση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top