Επτά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το Jeep Plug-in Hybrid Wrangler 4xe

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Jeep Plug-in Hybrid Wrangler 4xe τιμή Ελλάδα

Στα 80α γενέθλια της Αμερικανικής μάρκας, το θρυλικό μοντέλο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, περνώντας –όπως και τα Renegade και Compass- στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης. Σήμερα τα όρια που πρέπει να ξεπεραστούν δεν είναι μόνο οι δύσβατοι δρόμοι, αλλά και οι προκλήσεις που φέρνει η νέα εποχή της αυτοκίνησης.  Υπάρχουν όμως έξι πράγματα που π΄ρέπι να μάθετες για το ολοκαίνοργιο θρυλικό μοντέλο.

1.Το νέο Plug-in Hybrid Wrangler 4xe, συνδυάζει το καλύτερο σύστημα τετρακίνησης, με τα καλύτερα στοιχεία της ηλεκτροκίνησης, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για το θρυλικό μοντέλο.
2.Πιο ισχυρό, πιο αποδοτικό, πιο φιλικό προς το περιβάλλον και πιο προηγμένο από ποτέ, το νέο Jeep Wrangler 4xe είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, αλλά και τις εκτός δρόμου διαδρομές.
3.Η συνολική απόδοση του υβριδικού συστήματος είναι 380 ίπποι και 637Nm ροπής, ενώ το μοντέλο μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για έως 50χλμ.


4.Όλες οι εκδόσεις του Wrangler 4xe διαθέτουν την πιστοποίηση Trail Rated, ενώ στο δρόμο η επιτάχυνση 0-100χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 6,4 δευτερόλεπτα.
5.Παράλληλα με το καινοτόμο υβριδικό σύστημα, το μοντέλο εφοδιάζεται με μια πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) και λύσεων συνδεσιμότητας.
6. Αποτελώντας το πλέον ικανό, αλλά και με το χαμηλότερο κόστος χρήσης Wrangler στην ιστορία, το νέο Plug-in Hybrid Jeep Wrangler 4xe είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμές από 70.700 ευρώ, χωρίς τέλη κυκλοφορίας και 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ.

7.Το ετήσιο όφελος χρήσης σε σχέση με τα συμβατικά Wrangler ξεπερνά τα 2.000 ευρώ/έτος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top