Η Vespa κατέκτησε κορυφαία αναγνώριση

Ννέο πρότυπο στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα στο διαδίκτυο

Vespa Webby Awards

Η Vespa γιόρτασε την 75η επέτειό της και την παραγωγή 19 εκατομμυρίων σκούτερ κατακτώντας την κορυφαία αναγνώριση των Webby Awards στην κατηγορία «Websites and Mobile Sites: Car Sites & Car Culture» για τον ιστότοπό της Vespa.com.Με παρουσίαση από τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών (IADAS), τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό που βραβεύει την αριστεία στο Διαδίκτυο, τα Webby Awards έχουν χαρακτηριστεί ως «η υψηλότερη τιμή του Διαδικτύου» από τους New York Times. Tα μέλη της κριτικής επιτροπής των Βραβείων Webby είναι ειδικοί της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Vespa.com είναι μια διαδραστική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί υπερσύγχρονες τεχνολογίες για την κάλυψη ποικίλων πληροφοριακών απαιτήσεων της μάρκας: με παρουσίαση διαφορετικού περιεχομένου που αφορά τόσο θεσμικά όσο και lifestyle θέματα και δίνοντας πάντα έμφαση στην προσβασιμότητα. Το Vespa.com έχει σχεδιαστεί και βασίζεται σε ένα σύστημα που στόχο έχει την προβολή της μάρκας παγκοσμίως σε περισσότερες από 50 χώρες. Παρέχει πάνω από 10 διαφορετικές υπηρεσίες, όλες προσανατολισμένες στον πελάτη, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται η διαμόρφωση προϊόντος, τα test rides και η υπηρεσίες των αντιπροσώπων, και αναπτύχθηκε με την υποστήριξη της εταιρείας Openmind.

«Το Vespa.com θέτει νέο πρότυπο στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα στο Διαδίκτυο», δήλωσε η Claire Graves, Διευθύντρια των The Webby Awards. «Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την ικανότητα, την εφευρετικότητα και το διεθνές όραμα του ομίλου Piaggio, μέλος του οποίου αποτελεί η μάρκα Vespa.» Η 25η έκδοση των Webby Awards παρουσίασε περίπου 13.500 υποψηφιότητες, από περισσότερες από 70 χώρες, οι οποίες συγκέντρωσαν πάνω από 2,2 εκατομμύρια ψήφους.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top