H μόδα επιλέγει ηλεκτρικά μοντέλα

H Ermenegildo  Zegna συνεργάζεται με την Stellantis

Stellantis συνεργασία Ermenegildo Zegna

Εστιάζοντας στο μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης, η Stellantis και η Ermenegildo  Zegna , κορυφαίο όνομα στο χώρο της premium ανδρικής μόδας, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα ώστε μέχρι το 2025 ο στόλος οχημάτων της διάσημης εταιρείας να αποτελείται εξολοκλήρου από φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα.

Από την ίδρυση της εταιρείας το 1910, η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελούσε σταθερή επιδίωξη του Zegna Group, με τον ιδρυτή του ομίλου, Ermenegildo Zegna, να αναζητά πάντα τρόπους ανάπτυξης με σεβασμό προς τις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον.Βασισμένη σε αυτή τη φιλοσοφία, το Ermenegildo Zegna Group ενισχύει τις προσπάθειες του προς αυτή την κατεύθυνση, μέσω μια νέας συνεργασίας με τον Όμιλο Stellantis που σαν στόχο έχει να αντικαταστήσει το σύνολο του στόλου οχημάτων της με φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα μέχρι το 2025.

Με συνολικά περισσότερα από 200 οχήματα σε χρήση, η επιλογή αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων από την Ermenegildo Zegna, όπως το νέο Fiat 500e και εξηλεκτρισμένων μοντέλων όπως τα Jeep Renagade 4xe και Compass 4xe,  θα συμβάλλουν σε μια σημαντική μείωση του περιβαλλοντολογικού αποτυπώματος της εταιρείας. 

«Η ποιότητα των προϊόντων μας πρέπει να είναι σε αρμονία με το σεβασμό προς το περιβάλλον. Η προστασία της φύσης αποτελεί βασικό συστατικό της φιλοσοφίας της ERMENEGILDO ZEGNA για περισσότερο από 110 χρόνια και σήμερα παραμένουμε πιστοί σε αυτό το στοιχείο. Είμαι πολύ περήφανος για τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Stellantis με τον οποίο μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top