Ποια ελαστικά "φοράει" το νέο Toyota Yaris Cross

Δείτε για ποιους λόγους 

Toyota Yaris Cross Goodyear EfficientGrip Performance 2

Η Toyota επέλεξε το ελαστικό Goodyear EfficientGrip Performance 2, ως εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης για το νέο της μοντέλο Yaris Cross, ένα B-SUV ειδικά σχεδιασμένο για την ευρωπαϊκή αγορά. Η διάσταση που θα τοποθετηθεί στο νέο αυτό μοντέλο θα είναι 215 / 50R18, με δείκτη φορτίου / ταχύτητας 92V. Προκειμένου να επιτύχει την κατάκτηση μεριδίου αγοράς άνω του 8% στην κατηγορία B-SUV, η Toyota αναμένει την παραγωγή περισσότερων από 150.000 οχημάτων Yaris Cross το χρόνο στο εργοστάσιό της TMMF Onnaing, κοντά στην πόλη Valenciennes της Γαλλίας,  


Το Yaris Cross συνδυάζει τη κληρονομιά της Toyota στην υβριδική τεχνολογία, στον σχεδιασμό μικρών αυτοκινήτων και στην μηχανική των μοντέλων SUV. Αξιοποιώντας την πλατφόρμα σχεδιασμού αυτοκινήτου GA-B που χρησιμοποιείται με το Yaris hatchback, αυτό το νέο B-SUV έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει στους Ευρωπαίους οδηγούς ένα αυθεντικό SUV μικρότερου μεγέθους αλλά με ψηλή θέση οδήγησης, υψηλή πρακτικότητα στον χειρισμό και άνετο εσωτερικό, όλα αυτά συνδυασμένα σε ένα πακέτο που ταιριάζει άψογα για την οδήγηση μέσα στην πόλη. 


Το ελαστικό Goodyear EfficientGrip Performance 2 έχει αναπτυχθεί προκειμένου να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες της Toyota και των πελατών της. Στην βασική του έκδοση, το EfficientGrip Performance 2 φημίζεται για τη δυνατότητα υψηλής χιλιομετρικής απόδοσης1 αλλά και την υψηλή απόδοση φρεναρίσματος σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Για το Yaris Cross, η ομάδα Τεχνικού Έργου Αρχικού Εξοπλισμού της Goodyear επικεντρώθηκε στην παροχή εξαιρετικής ποιότητας οδήγησης και χαμηλών επιπέδων θορύβου, καθώς αυτά είναι τα ζητήματα-κλειδιά που απασχολούν τους πελάτες τους οποίους στοχεύει το λανσάρισμα του συγκεκριμένου μοντέλου. 

Τα υψηλά επίπεδα πρόσφυσης, η συνολική εξαιρετική απόδοση και άνεση αποδεικνύουν πως το EfficientGrip Performance 2 ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες ενός υβριδικού μοντέλου SUV όπως το Toyota Yaris Cross. Οι οδηγοί του απαιτούν ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης που τους προσφέρει καλή κατανάλωση καυσίμου αλλά και χαμηλές εκπομπές CO2. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top