Σας αποκαλύπτουμε το συλλεκτικό Nissan GT-R NISMO Special Edition  

Με ισχύ 600 ίππων

Nissan GT-R NISMO Special Edition

Η συνεχής εξέλιξη της ναυαρχίδας της  Nissan που ακούει στο όνομα GT-R NISMO, κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά με την προσθήκη μιας νέας ειδικής έκδοσης, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στην Yokohama της Ιαπωνίας. Το GT-R NISMO Special Edition διαθέτει ένα μοναδικό εξωτερικό χρώμα Steam Grey αποκλειστικό για την  NISMO, νέες, ειδικής κατασκευής σφυρήλατες ζάντες  αλουμινίου 20 ιντσών της RAYS με κόκκινες πινελιές, καθώς και ένα ξεχωριστό καπό από ανθρακονήματα. Για πρώτη φορά για το GT-R, το νέο λογότυπο της Nissan κοσμεί τα καπάκια στο κέντρο των τροχών. 

Το GT-R NISMO παραμένει το απόλυτο σπορ αυτοκίνητο της Nissan, εφοδιασμένο με τεχνολογία δοκιμασμένη στο πεδίο των αγώνων, προσφέροντας  μια συναρπαστική, μοναδική  οδηγική εμπειρία. Το δίδυμο turbo  του κινητήρα VR38DETT V6 3,8 λίτρων του GT-R NISMO παραμένει η καρδιά του κινητήριου συνόλου του GT-R και έχει ονομαστική ισχύ 600 ίππων, με  ροπή που ξεπερνά τα 652Nm. Το GT-R NISMO Special Edition εφοδιάζεται με εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας και εξισορρόπησης του βάρους  για τους δακτυλίους του εμβόλου, τις μπιέλες, τον στροφαλοφόρο άξονα και τα εξαρτήματα  των βαλβίδων των ταχυτήτων, παρέχοντας ακόμα καλύτερη απόκριση του κινητήρα.  

Κάθε κινητήρας συναρμολογείται με το χέρι, από την αρχή έως το τέλος, σε ένα ειδικό εργαστήριο  από αρχιμηχανικούς, γνωστούς ως takumi.  Ακριβώς όπως οι σπουδαίοι καλλιτέχνες υπογράφουν το έργο τους, το ίδιο κάνει και ο κάθε takumi, με μια ειδική επιγραφή πιστοποίησης από αλουμίνιο  στο μπροστινό μέρος κάθε κινητήρα και  σε αποκλειστικό χρώμα για την Special Edition.  

Ένας πολύ περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων της νέας Ειδικής Έκδοσης θα είναι διαθέσιμος σε συγκεκριμένες αγορές, με την τιμή του μοντέλου να αναμένεται να ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top