Ο Ηρακλής του GNTM 3 παρέλαβε ένα καινούριο Space Star από τον Ντάνο

Ο Όμιλος Σαρακάκη και η Mitsubishi παρέδωσαν το κλειδί στον νικητή του GNTM

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδίνει ένα Space Star στον Ηρακλή του GNTM

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Mitsubishi Motors με μεγάλη χαρά ανακοίνωσαν  ότι παραδόθηκε το κλειδί ενός ολοκαίνουργιου Space Star στον νικητή του Greece’s Next Top Model 3, Ηρακλή Τσουζίνοφ. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο πρώτος Έλληνας Next Top Model, ο οποίος μεταξύ άλλων εξασφάλισε και ένα διετές συμβόλαιο με το κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων Elite στο Λονδίνο. Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, η κατάκτηση του τίτλου GNTM αποτελούσε για τον ίδιο όνειρο ζωής.  

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δίνει το κλειδί ενός Space Star στον Ηρακλή του GNTM

Η παράδοση του Space Star πραγματοποιήθηκε στην κεντρική έκθεση της Mitsubishi Motors στη Λεωφόρο Αθηνών 71. Το «παρών» έδωσε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πρεσβευτής της Mitsubishi Motors, o οποίος ευχήθηκε στον Ηρακλή κάθε επιτυχία στα επαγγελματικά του βήματα και τη διεθνή του καριέρα στο μόντελινγκ.  

Ο Ηρακλής του GNTM με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον Όμιλο Σαρακάκη, Mitsubishi

To Space Star είναι το σπορ, ευέλικτο μικρό, αλλά από άλλη διάσταση, μοντέλο της Mitsubishi Motors που σίγουρα θα καλύψει κάθε ανάγκη του Ηρακλή. Διαθέτει ευπροσάρμοστο, άνετο εσωτερικό, κορυφαία απόδοση και μεγάλη ευρυχωρία και άνεση. Ξέρει να ελίσσεται έξυπνα στην αυξημένη κυκλοφορία της πόλης, είναι απολαυστικό στην οδήγηση και πανεύκολο στο παρκάρισμα. Επίσης, το Space Star διαθέτει προηγμένα συστήματα ασφαλείας και χώρο αποσκευών που προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες. Καλοτάξιδο Ηρακλή! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top