Δεν θα πιστέψετε πόσα Hyundai IONIQ 5 πουλήθηκαν σε 24 ώρες  

Πότε θα παραδοθούν τα πρώτα αυτοκίνητα  

Hyundai IONIQ 5 πωλήσεις

Η παγκόσμια πρεμιέρα του αμιγώς ηλεκτρικού Hyundai IONIQ 5 συνοδεύτηκε από την υψηλότερη εκδήλωση ενδιαφέροντος Ευρωπαίων πελατών συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο λανσάρισμα νέου μοντέλου της μάρκας. Από την αποκάλυψη του IONIQ 5 στις 23 Φεβρουαρίου, η εταιρεία έχει καταγράψει 236.000 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, ενώ τα 3.000 οχήματα της limited edition του IONIQ 5 Project 45 εξαντλήθηκαν εντός 24 ωρών με τη ζήτηση να ξεπερνά τα 9.000 οχήματα.


Ο επαναστατικός σχεδιασμός του μεγάλου crossover IONIQ 5 ξεφεύγει από κάθε προηγούμενο στερεότυπο και αναδεικνύει το 45ετές ταξίδι της Hyundai που έχει γίνει μέρος του lifestyle των πελατών της δημιουργώντας μια κοινή πορεία από το παρελθόν έως το παρόν και το μέλλον. Η γκάμα των ηλεκτρικών του εκδόσεων ταιριάζει σε κάθε πελάτη προσφέροντας έως 306ps ιπποδύναμη με 605 Nm ροπή και τετρακίνηση.

Το IONIQ 5 μπορεί να φορτίσει από το 10% έως το 80% της μπαταρίας του σε μόλις 18 λεπτά αλλά και να παρέχει ρεύμα με τη σειρά του σε άλλες συσκευές.Οι χρήστες του IONIQ 5 χρειάζεται να φορτίσουν το αυτοκίνητό τους μόνο για πέντε λεπτά για να εξασφαλίσουν 100 km αυτονομίας, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top