Ποιο CUPRA θα βγει σε 7000 κομμάτια 

Η 3η επέτειος έφερε αποκαλύψεις  

CUPRA Formentor VZ5

Η CUPRA προχωρά σε μια νέα εποχή. Τρία χρόνια μετά τo λανσάρισμα της ως ανεξάρτητη μάρκα στην Terramar, το 2021 θεωρείται μία σημαντική χρονιά καθώς φαίνεται να είναι η χρονιά για την ώθηση του μετασχηματισμού της εταιρείας και της απόδειξης ότι η ηλεκτροκίνηση και η απόδοση είναι ένας τέλειος συνδυασμός με τις έξι plug-in υβριδικές εκδόσεις καθώς και το πρώτο 100% ηλεκτρικό μοντέλο, το CUPRA Born. 


Στο πλαίσιο των εορτασμών για την τρίτη επέτειο της εταιρείας, η CUPRA Tribe μέσω της εικονικής πλατφόρμας CUPRA e-Garage αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον σε μια ψηφιακή εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι καλεσμένοι. Από την ίδρυσή της το 2018, η CUPRA ξεπέρασε όλες τις αρχικές προσδοκίες με την επίτευξη 65.000 πωλήσεων και διψήφιο ρυθμό αύξησης. Μετά το λανσάρισμα μιας νέας γκάμας προϊόντων καθώς και του πρώτου μοντέλου που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τη μάρκα, του Formentor, η CUPRA επιτάχυνε την ανάπτυξή της και τον Ιανουάριο του 2021 έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα και πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο μηνιαίο ρεκόρ πωλήσεων. 


Ο εξηλεκτρισμός θα είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της CUPRA το 2021. Με τις έξι υβριδικές εκδόσεις των CUPRA Leon και CUPRA Formentor, παράλληλα με το CUPRA Ateca, η μάρκα στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της στην Ευρώπη και να έχει διύσδειση και στις πιο εξηλεκτρισμένες αγορές, όπως η Νορβηγία και οι Κάτω Χώρες.

Στόχος της μάρκας είναι το 50% των συνολικών πωλήσεων του Formentor να είναι plug-in υβριδικές εκδόσεις. Η CUPRA θέλει επίσης να επεκτείνει την παρουσία της σε διεθνείς αγορές όπως Μεξικό, Ισραήλ και Τουρκία. 


Η εταιρεία παρουσίασε το CUPRA Formentor VZ5, μια ειδική περιορισμένη έκδοση 7.000 οχημάτων με 390PS, συμπληρώνοντας έτσι τη γκάμα των οκτώ κινητήρων του πρώτου αποκλειστικού μοντέλου της. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top