Τι λέει έρευνα της Nissan για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα 

Οι οδηγοί ρωτήθηκαν για όλα

Nissan έρευνα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Μια νέα έρευνα δείχνει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτου σε όλη τη Νοτιοανατολική Ασία, συνεχίζουν να εκδηλώνουν μεγάλο ενθουσιασμό  ως προς την αγορά ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος. Αυτός ο ενθουσιασμός οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στην αυξανόμενη ανάγκη δημιουργίας ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος. 

Το 37% των ερωτηθέντων οδηγών αυτοκινήτων δηλώνουν ότι θα θεωρούσαν σίγουρη την αγορά ένα ηλεκτροκίνητου οχήματος,  μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, με τους ερωτηθέντες από την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και την Ταϊλάνδη να εκδηλώνουν την πλέον ισχυρή πρόθεση.
Ο φόβος της εξάντλησης της ισχύος του ηλεκτρικού οχήματος,  πριν αυτό  φτάσει στο σταθμό φόρτισης (48%) εξακολουθεί να είναι το πιο σημαντικό εμπόδιο στην υιοθέτηση ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος. Ωστόσο, η αντίληψη των ερωτηθέντων σχετικά με τα εμπόδια στην αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με πριν από τρία χρόνια, καταδεικνύοντας αυξημένο ενθουσιασμό για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα σε ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του 2018, πάνω από τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων της πρόσφατης μελέτης (77%) δείχνουν ότι τα φορολογικά οφέλη και η εγκατάσταση σταθμών φόρτισης σε κατοικίες (75%) αποτελούν τα κορυφαία 2 κίνητρα για να στραφούν σε ηλεκτρικό όχημα. "Ηλεκτροκίνητο όχημα" σε αυτή τη μελέτη σημαίνει ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας, υβριδικό ηλεκτρικό όχημα plug-in και e-POWER. Δεν περιλαμβάνει πλήρη υβριδικά οχήματα. Η έρευνα είναι συνέχεια μιας αντίστοιχης έρευνας που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2018.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top