Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα το νέο SKODA ENYAQ SPORTLINE iV

Με τρεις εκδ΄σοεις κινητήρα και αυτονομία που ξεπερνά τα 520 χιλιόμ

SKODA ENYAQ SPORTLINE iV τιμή Ελλάδα

Το SKODA ENYAQ SPORTLINE iV έχει έντονο σπορ χαρακτήρα, ξεχωρίζοντας από τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στις ιδιαίτερες σχεδιαστικές πινελιές.Το μοντέλο διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρα. Τόσο το ENYAQ iV 60 με ισχύ 132 kW (180 PS) και μέγιστη ροπή 310 Nm όσο και το ENYAQ iV 80 με μπαταρία 82 kWh, ισχύ 150 kW (204 PS) και αυτονομία πάνω από 520 χλμ. (WLTP), διαθέτουν πίσω κίνηση. Το ENYAQ iV 80x με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με συνδυασμένη ισχύ 195 kW (265 PS) και μέγιστη ροπή 425 Nm, είναι τετρακίνητο. Αυτή η τελευταία έκδοση, θα ολοκληρώσει την γκάμα αργότερα μέσα στο έτος.

Η SPORTLINE Design Selections περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικά μαύρα σπορ καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα. Αυτά είναι επικαλυμμένα με επένδυση μικροϊνών Suedia και διαθέτουν γκρι λεπτομέρειες. Το δερμάτινο σπορ πολυλειτουργικό τιμόνι τριών ακτίνων διατίθεται στάνταρ. Η δερμάτινη στεφάνη του διαθέτει γκρι ραφές αντίθεσης, ενώ η κάτω ακτίνα φέρει σήμα SPORTLINE. Τα καλύμματα των πεντάλ με όψη αλουμινίου, ολοκληρώνουν τη SPORTLINE Design Selection.


Η  δυναμική οδήγηση που υπόσχεται η εμφάνιση του ENYAQ iV SPORTLINE εμφανίζεται στο δρόμο χάρη και στο σπορ σασί, το οποίο διατίθεται ως στάνταρ και είναι χαμηλωμένο κατά 15 χιλ. μπροστά και 10 χιλ. πίσω. Η τελική ταχύτητα και για τις τρεις εκδόσεις κινητήρα είναι 160 χλμ./ώρα, για χάρη της αυτονομίας. Το ENYAQ SPORTLINE iV διαθέτει στάνταρ προβολείς LED Matrix. Κάθε μονάδα διαθέτει 24 LED, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν ξεχωριστά και επιτρέπουν στον οδηγό να έχει την υψηλή ακτίνα ενεργή ανά πάσα στιγμή, χωρίς να ενοχλεί άλλους χρήστες του δρόμου. 


Το SKODA ENYAQ iV αναμένεται στην Ελλάδα την άνοιξη. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής για το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας, ξεκινούν από 39.200 € (με την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» διαμορφώνεται στα 34.458 €).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top