Αποκαλύπτουμε τα σχέδια Nissan και NISMO στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Formula E και Super GT  βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος 

Nissan Nismo Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η Nissan / NISMO θα επικεντρωθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E και στο SUPER GT,  ως τους δύο βασικούς πυλώνες στις δραστηριότητες της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγραμματισμού για την συμμετοχή μέσω συνεργατών της σε αγώνες, η Nissan / NISMO θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη στις ομάδες που χρησιμοποιούν το Nissan GT-R NISMO GT3, άλλα οχήματα και κινητήρες Nissan, σε επιμέρους αθλητικές διοργανώσεις.  


Μετά την κατάκτηση της  δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα ομάδων στην περασμένη σεζόν, η Nissan είναι έτοιμη να αγωνιστεί για τρίτη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E. Η έβδομη σεζόν του πρωταθλήματος πρόκειται να ξεκινήσει με έναν νυχτερινό διπλό αγώνα  στο Diriyah της Σαουδικής Αραβίας, στις 26 Φεβρουαρίου. Για τη Nissan, το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτάθλημα με τα μονοθέσια  φέρνει τον ενθουσιασμό  των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών σε ένα παγκόσμιο κοινό. Τα υψηλών επιδόσεων EVs αποτελούν βασικό στοιχείο της προσπάθειας της Nissan να επιταχύνει την ένταξη των ηλεκτρικών οχημάτων στην κοινωνία. 


Αγωνιζόμενη ως Nissan e.dams στη Formula E, η ομάδα διευθύνεται από τους Olivier και Gregory Driot. Επιστρέφοντας για την τρίτη σεζόν τους, ο Sebastien Buemi θα συνεχίσει να οδηγεί το αυτοκίνητο # 23 και ο Oliver Rowland θα οδηγήσει το αυτοκίνητο # 22. Πρόσφατα, για την έβδομη σεζόν, η ομάδα έδωσε στο αυτοκίνητο # 22 το όνομα του LEAF, ενώ το αυτοκίνητο # 23 πήρε το όνομά του από το αμιγώς ηλεκτρικό crossover SUV  Nissan Ariya, που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούλιο. Μια συναρπαστική εξέλιξη στην ομάδα της Nissan e.dams Formula E για την έβδομη σεζόν, αποτελεί η νέα συνεργασία με την  DuPont. Η DuPont έρχεται να προστεθεί στους υπάρχοντες συνεργάτες της Nissan e.dams, την Shell, την Richard Mille, την  LEMO και την CFI. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top