Όταν θα πάτε... διακοπές προτιμήστε το Fiat Ducato

Με ανέσεις σπιτιού 

Fiat Ducato τροχόσπιτο διακοπές

Ξέρω θα μου πείτε ποιές διακοπές με τον κορωνοϊό να καλπάζει φίλε μου. Από την φύση μου είμαι αισόδοξος και πιστεύω ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε ξεμπερδέψει με αυτόν τον εφιάλτη. Έτσι ας δούμε μαζί ένα τροχόσπιτο που έχει ανέσεις σπιτιού. Η έξυπνη αρχιτεκτονική, το στιβαρό πλαίσιο και η κορυφαία αξιοπιστία των μηχανικών του μερών, έχουν καταστήσει επί σειρά ετών το Fiat Professional Ducato την πλέον δημοφιλή βάση για την κατασκευή αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στην Ευρώπη. 


Με τις εντυπωσιακές δυνατότητες μετασκευής που προσφέρει το Fiat Professional Ducato πρακτικά υπάρχουν άπειρες επιλογές διαμόρφωσης έτσι ώστε ο αγοραστής να δημιουργήσει το δικό του αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και να ζήσει διακοπές 5 αστέρων με απόλυτη ασφάλεια και ελευθερία.


Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της καλύτερης βάσης για την κατασκευή αυτοκινούμενου τροχόσπιτου για 13 συναπτά έτη, το Fiat Professional Ducato εδώ και 25 χρόνια αποτελεί το σημείο αναφοράς στη συγκεκριμένη κατηγορία, με την εταιρεία να εξελίσσει παράλληλα με τις προϊοντικές καινοτομίες και έξυπνες υπηρεσίες και λύσεις για τους χρήστες. Περισσότερα από 6.500 σημεία τεχνικής υποστήριξης βρίσκονται στην Ευρώπη, εκ των οποίων τα 1.800 έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν και αυτοκινούμενα τροχόσπιτα με βάση τα μοντέλα της μάρκας. Παράλληλα οι σχετικές υπηρεσίες οδικής βοήθειας με τις οποίες συνεργάζεται η Fiat Professional μπορούν να βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή σε κάθε έκτακτη ανάγκη, όπως π.χ. σε κάποιο κλατάρισμα ελαστικού ή κάποιο ατύχημα.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top