H αμιγώς ηλεκτρική BMW iX και η εμπλοκή της στα... χειμερινά σπορ

Αναμένεται στην αγορά στα τέλη του 2021

BMW iX χειμερινά σπορ

Η BMW iX είναι το πρώτο μοντέλο της BMW που βασίζεται σε ένα νέο πακέτο τεχνολογιών και σχεδιάστηκε από την πρώτη μέρα ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Συνδυάζει με καινοτόμο τρόπο τη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευαισθησία με το ντιζάιν, την ευελιξία και την οδηγική απόλαυση και πρωτοπορεί με μελλοντικές τεχνολογίες που θα ενσωματωθούν και σε άλλα μοντέλα BMW στο άμεσο μέλλον. Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, η μέγιστη ισχύς της BMW iX θα ξεπεράσει τα 370 kW/500 hp – με απόλυτα μηδενικούς ρύπους και τρομερά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.


 Η BMW iX, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο εξέλιξης, αναμένεται στην αγορά στα τέλη του 2021. Ωστόσο, οι φίλοι των χειμερινών σπορ, θα μπορούν να πάρουν μία γεύση από τη νέα τεχνολογική ναυαρχίδα τους επόμενους μήνες: υπό το μότο ‘Born Electric’, η BMW iX θα βρεθεί στο προσκήνιο της αθλητικής επικαιρότητας μέσω της δέσμευσης της BMW στα χειμερινά σπορ για τη σεζόν 2020/21.



Το BMW Group υποστηρίζει τα Παγκόσμια Κύπελλα Διάθλου (BMW IBU World Cup Biathlon), Μπόμπσλεϊ & Σκέλετον (BMW IBSF World Cup Bob & Skeleton) και Λουτζ (FIL Luge World Cup) ως ισχυρός χορηγός επί πολλά χρόνια. Ως εκ τούτου, το BMW Group θα φέρει τώρα την BMW iX και το μότο ‘Born Electric’ στα στάδια διάθλου και στις παγωμένες πίστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top