Πως μπορείτε να κάνετε μοναδικό το νέο ηλεκτρικό Fiat 500

Και με σύστημα που εξουδετερώνει το 99% των βακτηρίων.

Ηλεκτρικό Fiat 500 αξεσουάρ Mopar

Το νέο Fiat 500 αποτελεί το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλου του Ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, το οποίο έρχεται να φέρει μια επανάσταση. Για τη Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales του Ομίλου FCA, το νέο μοντέλο αποτελεί μια μοναδική πρόκληση, αλλά και ευκαιρία να δημιουργήσει μια σειρά αξεσουάρ και υπηρεσιών που θα είναι αντάξια αυτού του πολύ ξεχωριστού μοντέλου.

Το πρώτο είναι η μόδα, με τη Mopar να προσφέρει σειρά μοναδικών αξεσουάρ όπως επενδύσεις από χαλκό ή χρώμιο για τις εσωτερικές επιφάνειες, αλλά και πολυτελή καλύμματα για τα κλειδιά και την οροφή με έμπνευση από τον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Αντίστοιχα για όσους αγαπούν έναν πιο δυναμικό τρόπο ζωής, η σειρά Sport Techno με ειδικές ζάντες ελαφρού κράματος 17’’, σπορ καλύμματα καθρεπτών και στοιχεία βαμμένα σε ματ γκρι χρώμα αποκαλύπτει τη σπορ πλευρά του νέου ηλεκτρικού 500.  

 
Προτεραιότητα στο σχεδιασμό, εξέλιξη και παραγωγή των αξεσουάρ του νέου ηλεκτρικού 500, δόθηκε στην ευαισθησία προς το περιβάλλον. Σημαντικό μέρος των αξεσουάρ κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά, όπως παραπροϊόντα από γεωργική παραγωγή, με στόχο να συνδυάσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο την αισθητική με την ηθική. Με ιδιαίτερα ευαισθησία προς το κοινό, διαθέσιμο για το νέο ηλεκτρικό 500 είναι και το πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού D-Fence, το οποίο προσφέρει υψηλή προστασία των επιβατών μέσω τριών προηγμένων στοιχείων: ενός ισχυρού φίλτρου καμπίνας, ενός καθαριστή του αέρα και μιας συσκευής με ακτινοβολία UV. Το σύστημα D-Fence έχει τη δυνατότητα να εξουδετερώνει το 99% των βακτηρίων.


Η Mopar εξέλιξε μια σειρά πρωτοποριακών υπηρεσιών που συνοδεύουν τις υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας του μοντέλου. Μέσω της εφαρμογής FIAT mobile app στο κινητό ή στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου, ο χρήστης μπορεί να επωφεληθεί από μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών που αφορούν στη συντήρηση και τη φόρτιση του αυτοκινήτου, αλλά και την ευκολία χρήσης, όπως π.χ. είναι ο προγραμματισμός του συστήματος κλιματισμού από απόσταση ή της διαδρομής που θα ακολουθήσει ο χρήστης την επόμενη ημέρα. Το Uconnect Box της Mopar μετατρέπει το αυτοκίνητο σε ένα Wi-Fi hotspot με δυνατότητα σύνδεσης έως και 8 συσκευών, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα ο χρήστης να απολαμβάνει αποκλειστικές υπηρεσίες όπως το My Alert (αντικλεπτική προστασία) ή το My Fleet Manager που βοηθά στη διαχείριση στόλων οχημάτων.  


Αντίστοιχα, το πρωτοποριακό σύστημα οικιακής φόρτισης easyWallbox, μια αποκλειστικότητα για τον Όμιλο Fiat Chrysler Automobiles, προσφέρει άνετη και ασφαλή φόρτιση του αυτοκινήτου ακόμα και μέσω μια απλής οικιακής πρίζας τύπου σούκο.Τέλος, όσον αφορά στη συντήρηση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, η Mopar Vehicle Protection προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που παρέχουν σιγουριά, ασφάλεια και απόλυτο έλεγχο στο κόστος συντήρησης. Η σειρά περιλαμβάνει προγράμματα επέκτασης εγγύησης και πλάνα προπληρωμένης συντήρησης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top