Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό Opel Mokka-e στην Γερμανία

Ποιά είναι η αυτονομία του

ηλεκτρικό Opel Mokka-e τιμές Γερμανία

Το Mokka-e με πράσινο φινίρισμα αμαξώματος και οροφή/καπό σε μαύρο χρώμα ενσαρκώνει την ηλεκτρική οδηγική απόλαυση με μηδενικούς ρύπους. Ο ηλεκτροκινητήρας παράγει 100kW (136hp) με μέγιστη ροπή 260 Nm άμεσα διαθέσιμη από την εκκίνηση. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία προγράμματα οδήγησης – Normal, Eco και Sport.

Με μπαταρία 50 kWh, το Opel Mokka-e προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 324 χλμ. σύμφωνα με το πρότυπο WLTP2. Το νέο Mokka-e υποστηρίζει όλες τις επιλογές φόρτισης όπως επιτοίχιο φορτιστή (wall box), ταχεία φόρτιση ή με καλώδιο σε οικιακή πρίζα: από μονοφασική μέχρι τριφασική με 11 kW. Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις Mokka-e υποστηρίζουν, στάνταρ, σύστημα ταχείας φόρτισης με συνεχές ρεύμα 100 kW (DC).

Οι τιμές για το ηλεκτρικό Mokka ξεκινούν από 32.990 ευρώ στη Γερμανία. Χάρη στο πρόγραμμα κινήτρων της Γερμανικής κυβέρνησης για καινοτόμες τεχνολογίες, το κόστος του αυτοκινήτου πέφτει στα 23.420 ευρώ. Επομένως, οι αγοραστές ενός Mokka-e μπορούν να εξοικονομήσουν 9.570 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top