Το Nissan Micra σας φέρνει το μέγαρο μουσικής... στο αυτοκίνητο σας 

Το πρωτοποριακό ηχοσύστημα που συναντάς σε πολυτελή μοντέλα   

Nissan Micra ηχοσύστημα Bose Personal

Πολλοί ζητούν την ώρα που οδηγούν να έχουν μια υψηλή ποιότητα απόδοσης από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου που οδηγούν. Αυτό πλέον είναι εφικτό χάρη στο ηχοσύστημα του Nissan Micra το οποίο είναι εφοδιασμένο με το Bose Personal. Με τα Ultranearfield ηχεία Bose τα οποία είναι ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του οδηγού, θα νιώθετε σαν να φοράτε ακουστικά. Μάλιστα μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία επιλέγοντας  μια "μουσική σκηνή" που περικυκλώνει το αυτοκίνητο με ήχο.

Έτσι τώρα η μουσική που προτιμάτε  ακούγεται καλύτερα από ποτέ με τον διαφορετικό κόσμο του 360° BOSE SOUND SYSTEM με τις διαφορετικές λειτουργίες. 

Nissan Micra Bose Personal Sound Headrest Driver Setting 
Επιλέξτε με ακρίβεια την σκηνή που εστιάζει στο μπροστινό μέρος για ήχο απίστευτης καθαρότητας και βάθους, βελτιστοποιημένο για τον οδηγό, χάρη στα 2 Ultra- Nearfield ηχεία που έχουν ενσωματωθεί στο προσκέφαλο του οδηγού.

Nissan Micra Bose Personal Sound Headrest Two Passenger Setting
Ρυθμίστε το επιθυμητό επίπεδο βύθισης μέσα από τις ρυθμίσεις ήχου. Μεταβείτε από μια εμπρόσθια μετωπική σκηνή σε μια ευρύτερη και περιβάλλουσα ακουστική εμπειρία.

Nissan Micra Bose Personal Sound Immersion Setting 
Ταξιδέψτε σε μια άλλη διάσταση με μια μοναδική εμπειρία : βαθύς, πλούσιος ήχος που "τυλίγεται" γύρω σας χάρη σε ένα πρωτοποριακό ηχοσύστημα, το οποίο είναι μεγαλειώδες για ένα αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top