Ποια ελαστικά φορούσε αγωνιστικό που τερμάτισε πρώτο σε αγώνα αντοχής

Που μπορείτε να τα βρείτε στην Ελλάδα

ΥΟΚΟΗΑΜΑ ADVAN Nürburgring

Οι επιδόσεις και η αξιοπιστία των ελαστικών της YOKOHAMA επιβραβεύθηκαν με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία SP8T, στον 48ο 24ώρο Αγώνα Αντοχής  (ADAC TOTAL 24h-Rennen) στο Nürburgring, που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία στις 26-27 Σεπτεμβρίου, από ένα όχημα εξοπλισμένο με τα ελαστικά ADVAN. Ο φετινός αγώνας διεξήχθη, ως επί το πλείστον, σε βρεγμένη πίστα,  υπό βροχή και ομίχλη. Ωστόσο, το αυτοκίνητο που κατέκτησε την νίκη, έτρεξε με ασφάλεια και χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό ατυχές συμβάν,  καθώς ήταν εφοδιασμένο με τα ελαστικά της YOKOHAMA "ADVAN A006" όταν η πίστα ήταν βρεγμένη και με τα "ADVAN A005" για στεγνό οδόστρωμα. 

Από τα 97 αγωνιστικά που συμμετείχαν στον 24ώρο Αγώνα Αντοχής του Nürburgring, επτά έτρεξαν με ελαστικά YOKOHAMA, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων BMW της ομάδας Walkenhorst Motorsport της Γερμανίας. Η γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ. 

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά YOKOHAMA, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top