Με ποιο τρόπο η Jeep συμμετέχει ενεργά στη σωτηρία του πλανήτη

Η νέα τεχνολογία που τα έκανε...οικολογικά 

Jeep υβριδικά περιβάλλον

Παρουσιάζοντας τη νέα Plug-in Hybrid τεχνολογία, 4xe, η Jeep δημιούργησε τα πλέον φιλικά, αλλά και ολοκληρωμένα SUV στην ιστορία της. Μετά τα Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe που είναι ήδη διαθέσιμα, η αποκάλυψη του εμβληματικού Wrangler σε έκδοση 4xe δείχνει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η ελευθερία κίνησης σε όλα τα εδάφη, μπορεί να είναι ευχάριστη, ασφαλής και με μικρό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα Jeep 4xe μπορούν να κινηθούν και αμιγώς με ηλεκτρική κίνηση, στοιχείο που προσφέρει μια πρωτόγνωρη επαφή με τη φύση, με μηδενικούς ρύπους και μηδενικό θόρυβο. Η νέα Plug-in Hybrid τεχνολογία 4xe αποτελεί τμήμα μια συνολικότερης πολιτικής της θρυλικής μάρκας με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, η οποία περιλαμβάνει καινοτόμες τεχνολογίες για την προστασία των υδάτινων πόρων, σύγχρονες μονάδες παραγωγής με χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας, έξυπνες λύσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα και βέβαια αποδοτικά μοντέλα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εκπομπών ρύπων.


Στόχος της θρυλικής Αμερικανικής μάρκας -που το 2021 κλείνει 80 χρόνια ένδοξης ιστορίας- είναι η προστασία του περιβάλλοντος για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τις ομορφιές του πλανήτη, ακόμα και εκείνες που κανείς μπορεί να προσεγγίσει μόνο με ένα Jeep 4xe.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top