Πόσο κοστίζει το νέο Opel Insignia 

Επίσημη έναρξη παραγωγής

Opel Insignia 2020 τιμή

Η παραγωγή της  νέας ναυαρχίδας της Opel ξεκίνησε και επίσημα. Παρουσία του δημάρχου του Rüsselsheim, Udo Bausch και του CEO της Opel, Lohscheller το πρώτο νέο Insignia – ένα Sports Tourer σε argon silver/nautic blue – πέρασε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου που βρίσκεται στην έδρα της εταιρείας.Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το εργοστάσιο του Rüsselsheim επιπλέον του Opel Insignia, θα κατασκευάζει το νέο Opel Astra και ένα μοντέλο της DS Automobiles του Ομίλου PSA, από το 2021. Τόσο η επόμενη γενιά Astra όσο και το μοντέλο της DS Automobiles θα βασίζονται στη σύγχρονη πλατφόρμα EMP2 του Ομίλου PSA.

Το νέο Opel Insignia είναι πιο σύγχρονο, δυναμικό και αποδοτικό από ποτέ και διατίθεται για παραγγελία από το Μάρτιο, σε εκδόσεις Grand Sport, Sports Tourer και GSi (169kW/230hp, κατανάλωση καυσίμου NEDC Grand Sport1: στην πόλη 9,1 l/100 km, εκτός πόλης 5,8 l/100 km, μικτός κύκλος 7,0 l/100 km, 161 g/km CO2).Με τιμή εκκίνησης €29.965 (στη Γερμανία), το Grand Sport σε έκδοση Business Edition προσφέρει εξοπλισμό όπως καθίσματα comfort, κλιματισμό (A/C) και Multimedia Navi συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto με έγχρωμη οθόνη αφής 7”. Επίσης, προβολείς τεχνολογίας LED διασφαλίζουν βέλτιστη ορατότητα στο σκοτάδι. Το νέο Insignia είναι το πρώτο μοντέλο Opel που προσφέρει συστήματα full LED. Συστήματα υποστήριξης οδηγού όπως προειδοποίηση επικείμενης εμπρόσθιας σύγκρουσης με ανίχνευση πεζού και αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης καθώς και σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας αυξάνουν περαιτέρω την ασφάλεια των επιβατών και εν γένει όσων βρίσκονται στο δρόμο.

Η γκάμα κινητήρων ξεκινά με τον 1.5L turbo diesel 90kW (122hp) (κατανάλωση καυσίμου, πεντάθυρο, NEDC1: 5,0-4,5 l/100km στην πόλη, 4,0-3,3 l/100km εκτός πόλης, 4,4-3,8 l/100km, 115-99 g/km CO2 μικτός κύκλος). Οι τιμές για το Sports Tourer estate σε έκδοση Business Edition με αντίστοιχο εξοπλισμό και κινητήρα ξεκινούν από €30.940. Η νέα, ιδιαίτερα αποδοτική γκάμα κινητήρων όχι μόνο μειώνει τις εκπομπές CO2, αλλά περιορίζει και την κατανάλωση καυσίμου, προς όφελος των πελατών του Insignia.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top