H  εφαρμογή που αποκαλύπτει τα "μυστικά" του νέου ηλεκτρικού 500

Έρχεται και είναι δωρεάν  

FIAT GOe LIVE

Αυτονομία, κόστος, χρόνος φόρτισης. Αυτά είναι τα θέματα που απασχολούν περισσότερο το κοινό στο δρόμο προς την εξηλεκτρισμένη κίνηση. Μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής FIAT GOe LIVE, που εξελίχθηκε από το τμήμα e-Mobility του Ομίλου FCA, οποιοσδήποτε μπορεί να σχεδιάσει τη διαδρομή που τον ενδιαφέρει και να ανακαλύψει το κέρδος που θα έχει χρησιμοποιώντας το νέο ηλεκτρικό 500.Το FIAT GOe LIVE επιτρέπει στο κοινό να μπει στον κόσμο της εξηλεκτρισμένης κίνησης με έναν απλό και κατανοητό τρόπο, όπου τα οφέλη χρήσης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου γίνονται άμεσα αντιληπτά.

Η εφαρμογή υπολογίζει την πιθανή κατανάλωση ενέργειας (η οποία μπορεί να μεταβληθεί με βάση τις συνθήκες κίνησης), καθώς και το κέρδος σε επίπεδο εκπομπής CO2 σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα η εφαρμογή προσφέρει συμβουλές και ιδέες ώστε ο χρήστης να μπορέσει να μειώσει περαιτέρω την κατανάλωση ενέργειας, ανταμείβοντας τον με καλύτερο σκορ και εικονικά μετάλλια (αργυρό, ασημένιο και χρυσό) για την προσπάθεια του.

Η εφαρμογή FIAT GOe LIVE θα είναι σύντομα διαθέσιμη χωρίς κανένα κόστος για τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Παράλληλα με το κομμάτι που αφορά στην κατανάλωση ενέργειας, ο χρήστης μέσω της εφαρμογής θα μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε μια σειρά πληροφοριών σχετικών με το νέο ηλεκτρικό 500. Μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται η περιήγηση στο νέο ψηφιακό μουσείο “Virtual Casa 500” που φιλοξενείται στην Pinacoteca Agnelli και παρουσιάσει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του θρυλικού μοντέλου της Fiat, αλλά και να ανακαλύψει τα μυστικά της κατασκευής του νέου αμιγώς ηλεκτρικού 500.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top